Ennustusvihjed 19/03/16

Nagu laulis kord üks tüsedavõitu mees, kellele meeldis end pikaks poisiks kutsuda - kolmest kaks pole paha. Capitals ja Blackhawks elasid end eile korralikult välja, aga Canucks samaga hakkama ei saanud. Kuigi ei saa öelda, et ei üritatud. Kirja saadi 40 pealeviset, kuid loomulikult oli Cam Talbotil taas "valel" päeval mängutuju.

(foto: Twitter @NHL)
Columbus Blue Jackets vs New Jersey Devils - Blue Jackets üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 3 ühikut

Jackets on kodus kaotanud kolm jutti, aga John Tortorella juhendamisel on olnud ainult üks neljane seeria. Samal ajal on selge, et võiduks on vaja kolme väravat. Devilsi vastu võiks need ka tulla. Keith Kinkaid on viimasel ajal kokku pannud väga veidra seeria. San Joses ja LA-s lasi ta kokku ainult ühe, aga neid kahte esitusi ümbritsevad mängud kuue ja nelja väravaga. Keskmiselt on ta endale sel kuul lasknud 3.42 väravat. Kogu hooaja jooksul võõrsil 2.90.

Ottawa Senators vs Montreal Canadiens - Senators normaalajaga võit @ 2.15, 3 ühikut

Canadiens peab siin tegema midagi, mida pole suudetud alates novembri lõpust - järjestikustest võõrsilmängudest punktide saamine. Jumal teab, kuidas see eelmises matšis Buffalos õnnestus, kuna kogu kohtumise jooksul oldi turmtule alla. Ent joppas siiski. Kaheldav, kas teiseks mänguks sellist õnne jagub. Meeskonda räsimas vigastused ja seetõttu igati mõistetav, et mängumootor liivateri täis. Senaatorite jaoks on käes absoluutne viimane hetk - võida siin ja unista playoffidest edasi, kaota ja kõik on läbi.

Dallas Stars vs New York Islanders - Stars võit @ 1.80, 3 ühikut

Islanders on päris kohutav olnud viimases viies. Ainsaks võiduks Panthersi alistamine mängus, kus mingisuguse võlutrikiga kaheväravalisest kaotusseisust välja tuldi. Stars on Tyler Seguinist ilma jäänud, mis kahtlemata kõvaks hoobiks, aga eelmises matšis saadi Patrick Sharp tagasi ning liiguvad jutud, et täna naaseb John Klingberg. Kambakesi suudetakse ühe oma liidri kaotamist kindlasti korvata.

Arizona Coyotes vs Tampa Bay Lightning - Lightning normaalajaga võit @ 1.96, 3 ühikut

Lightning mängis neljapäeval Dallases suurepäraselt ja siis hülgas viimasel kolmandikul oma mängustiili. Raske uskuda, et teist mängu järjest sama juhtub. Coyotes pannud vingelt viimasel ajal, võitnud kolm järjest, kuid isegi ilusal ajal - hooaja esimeses pooles - oli ainult üks neljamänguline seeria.

Los Angeles Kings vs Boston Bruins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.92, 3 ühikut

Bruins on olnud võõrsilmängudes väga resultatiivne ja oli väga kummaline see, kuidas eile 38 pealeviskega nulli peale jäädi. Ehk jäid siis väravad tänase jaoks. Skoorimine pole ka Kingsile viimasel ajal muret valmistanud - viimases kuues on viis korda jõutud vähemalt nelja tabamuseni.

 Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid