Ennustusvihjed 28/03/16

Eilne tahtis vägisi kurvalt lõppeda, kui mõlema väravate panuse eest sai lihtsalt raha tagasi, kuid Blackhawksi hiline võit kindlustas siiski kasumi. Hurricanes vs Devils vastasseisus läks eriti õnnetult, Poole mänguga tehti viis tükki ära, aga sellele ei järgnenud enam mitte ühtegi.

(foto: Robert Gauthier/MCT)
San Jose Sharks vs Los Angeles Kings - Kings võit @ 2.06, 3 ühikut

Kings lõpetas nädalavahetusel oma kaotuste jada ära, samas kui Sharks pani enda omaga rahulikult edasi. Kirjas nüüd kolm järjestikust lüüasaamist ning viimasest kuuest on võidetud ainult kaks. Lisaks on Kingsile kaotatud üheksa viimasest 13-st. Nende hulgas ka mõlemad tänavused kodumängud.

Philadelphia Flyers vs Winnipeg Jets - Flyers normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Flyers on võitnud kümme oma viimasest 15-st ja kodus seitse viimasest kümnest. Laupäeval kaotati Arizonas, aga viimased järjestikused kaotused jäävad veebruari keskele. Lisaks on tänavu võidetud 10 mängu 13-st, mis peetud Kesk divisjoni satside vastu. Jets on 14 võiduga liiga halvimate võõrsilmeeskondade hulgas. Kodust eemal on viimasest üheksast kaotatud seitse.

Tampa Bay Lightning vs Toronto Maple Leafs - Lightning normaalajaga võit @ 1.70, 3 ühikut

Leafs võitis viimase omavahelise matši, aga kogu hooaja käigus on Atlandi divisjoni vastu saadud vaid neli võitu. Lightning on viimasest seitsmest omavahelisest kohtumisest võitnud viis. Neist neli normaalajaga.

Nashville Predators vs Colorado Avalanche - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.72, 3 ühikut

Predatorsi järjestikune vähemalt viie väravaga mängude seeria jõudis laupäeval 13 peale. Avalanche jäi oma eelmises mängus nulli peale ja peaks olema hakkamist täis, et sama saatust mitte korrata. Tegu hooaja neljanda omavahelise kohtumisega ning varasemalt on viis igas mängus täis tulnud. Kahes on isegi üks meeskond üksi selleni küündinud.

Edmonton Oilers vs Anaheim Ducks - Ducks üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.65, 3 ühikut

Ducks on võitnud 24 viimasest 29-st vastasseisust ja Edmontonis käies 17 viimasest 21-st. Tõenäoliselt jätkub siin see edukas seeria, aga kuna viimastest mängudest on võidud päris konarlikult tulnud, siis tundub väravatele panustamine turvalisema valikuna. Viis mängu järjest on vähemalt kolm tükki skooritud. Oilers on viimase kaheksa jooksul vähem kui kolm lasknud ainult korra.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid