Ennustusvihjed 26/03/16

Nädalavahetus algas väikese plussiga. Suurest saagist jäi puudu kaks minutit ja 17 sekundit. Täpselt nii palju läks Capitalsil lisaaega vaja, et võit endale haarata. Lightning puterdas mitu eduseisu ära, kuid tegi lõpuks siiski 60 minutiga oma töö kindlalt ära.

(foto: sabresbuzz. wordpress.com)
Buffalo Sabres vs Winnipeg Jets - Sabres võit @ 1.83, 3 ühikut

Täitsa korraliku koefitsiendiga saab panustada sellele, et Jets ei saavuta hooaja pikimat võiduseeriat. Päris uskumatul kombel on Paul Maurice'i meeskonna pikimaks võiduseeriaks olnud tänavu vaid kaks mängu. Pole siis ka ime, et läänekonverentsis lahutab neid viimasest kohast vaid üks punkt. Sabres on korralikus vormis (viimasest viiest punktilisa neljast mängust ja kolm võitu) ning seisab tõenäoliselt silmitsi Ondrej Paveleciga, kes tänavu võõrsilmängudes tõrjunud alla 90%-lise efektiivsusega.

Detroit Red Wings vs Pittsburgh Penguins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.75, 3 ühikut

Penguins jäi oma eelmises matšis nulli peale, aga viimased järjestkused nürid ründe esitused jäävad pooleteise kuu taha. Ehk külalised peaksid siin rahulikult 2-3 ikka ära toksima. Red Wingsi rünnak on ka viimasel ajal kenasti susisenud. Selle kuu keskmine saak 2.63 ja viimases viies on neli korda jõutud vähemalt kolmeni. Tänavuses kahes esimeses omavahelises kohtumises oli 7 ja 9 väravat. Tundub päris lollikindel panus olevat.

Colorado Avalanche vs Minnesota Wild - Wild võit @ 1.80, 3 ühikut

Avalanche'il endiselt suurimad punktikogujad Matt Duchene ja Nathan MacKinnon puudu ning pärast edukat hooaja algust on nüüd oma divisjoni vastu kaotatud kuus matši järjest. Kaotused on ka Wildi vastu päris tuttavaks saanud. Viimasest 11-st vastasseisust on õnnestunud võita ainult kaks.

San Jose Sharks vs Dallas Stars - Stars üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.80, 3 ühikut

Starsi väravate koefitsient on hooaja jooksul haruharva nii kõrgele küündinud. Hooaja keskmine on 3.21 ja kolme kätte saamine on kujunenud normiks. Eelmises matšis piirduti ainult ühega, kuid kogu hooaja jooksul on olnud vaid kolm sellist juhtu, kus liiga parim rünnak kaks mängu järjest paukpadruneid tulistab. Sharks lasi eelmises mängus tervelt kuus kolli ja kuna märts on seni kaitsenumbrite osas olnud liiga hea (Martin Jones lasknud keskmiselt vaid 1.58), siis tundub tõenäoline, et numbrid tahavad end veidi tasakaalustada.

Ottawa Senators vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 1.70, 3 ühikut

Ryan Getzlaf oli päris pahane selle peale, kuidas neljapäeval Torontos kaotati ja loodetavasti jõudsid kapteni sõnad kõigile kohale. Kirjas nüüd kaks järjestikust kaotust, mis mõlemad tulnud endast selgelt nõrgemate vastu. Võiks nagu end uuesti käsile võtta. Senaatorid tunduvad selleks ideaalse vastasena. Dave Cameroni meeskond on viimasest neljast kaotanud kolm ja viimasest üheksast võitnud vaid kolm. Ducksile on viimase 16 kohtumise käigus kaotatud 12.

Toronto Maple Leafs vs Boston Bruins - Bruins võit @ 1.70, 3 ühikut

Bruinsil on Ducksiga sama olukord. Viimased tulemused on olnud piinlikud ja Claude Julieni meeskonnal on läinud lausa nii halvasti, et viiemänguline kaotuste jada on pannud ohtu playoffidesse jõudmise. Leafs on viimastes mängudes pannud hullu ja võitnud kolm järjest, aga kogu hooaja jooksul pole õnnestunud mitte ühtegi neljast jada kokku panna. Bruins on viimases viies vastasseisus alistatud vaid korra ning Julieni mehed on nautinud kõvasti ka oma Torontos käike - viimasest 13-st üheksa võitu.

Washington Capitals vs St. Louis Blues - Blues X2 @ 1.83, 3 ühikut

Blues on viimase 11 mängu jooksul normaalajaga kaotanud vaid kaks korda ning kodust eemal on alates veebruari algusest punktilisata jäädud ainult kolm korda. Capitals on oma viimasest kuuest võidust vaid kaks saanud normaalajaga.

Nashville Predators vs Columbus Blue Jackets - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 3 ühikut

Predators on teinud 12 mängu järjest vähemalt viie väravaga. Blue Jacketsil on viimase 15 jooksul 2/3 mängudes vähemalt viiega lõppenud. Selle seeria käigus on olnud mitu juhtu, kui isegi üksi kuus täis paugutatakse. Siin seda kindlasti ei juhtu, aga 2-3 peaks ikka ära tulema, samas kui võit läheb tõenäoliselt kodumeeskonnale.

Arizona Coyotes vs Philadelphia Flyers - Flyers võit @ 1.82, 3 ühikut

Flyers on viimasest 14-st võitnud kümme, samas kui Coyotesil on viimasest 17-st 11 kaotust. Seejuures on tänavu Metro divisjoni vastu 14-st matšist kaotatud 12. Flyersi ebaõnnestumine oleks väga suureks üllatuseks.

Los Angeles Kings vs Edmonton Oilers - Kings normaalajaga võit @ 1.70, 3 ühikut

Kings on kaotanud kolm järjest, aga need tulid võõrsil. Kodus on viimasest kümnest võidetud kaheksa. Oilers on viimasest 11-st LA-s käigust kaotanud 10. Neist kaheksa normaalajaga. Peaks tulema kohtumine, kus külalised ähivad ja puhivad, kuid klassi vastu ei saa.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid