Coyotesi kaitsemees jäi dopingureeglite rikkumisega vahele

Alates veebruarist liigatabelis kivina kukkuma hakanud Arizona Coyotes on täna saanud veel ühe tagasilöögi. 24-aastane kaitsja Jarred Tinordi on dopingureeglite rikkumisega vahele jäänud. Ameeriklase jaoks on sellega ka hooaeg lõppenud, kuna talle määrati 20-mänguline keeld.

(foto: Debora Robinson/Getty Images)
Tegu järjekordse juhtumiga, kus mängumees kasutas keelatud ainet tahmatult.

Tinrodi ütles NHL-i Mängijate Ühenduse vahendusel: "Olen ülimalt pettunud, et andsin positiivse dopinguproovi. Ma ei võtnud keelatud ainet teadlikult. Kuid mõistan, et vastustan profisportlasena ainuisikuliselt selle eest, mis minu kehasse jõuab ja aktsepteerin mängukeeldu. Näen kõvasti vaeva, et jääle naasta ning õpin sellest frustreerivast tagasilöögist."

Kunagine Montreal Canadiensi drafti avaringi valik liitus Coyotesiga vahetustehingu käigus, mis viis John Scotti Kanada piiri taha. Enne mängukeeldu jõudis ta meeskonna eest kaasa teha seitse mängu, mille jooksul punktiarve jäi avamata.

Kogu karjääri jooksul on Tinordi NHL-is väljakule pääsenud 53 mängus, kust on kirjas kuus söödupunkti.

Lisaks mängukeelule ootab noort mängumeest liitumine liiga võõrutusravi programmiga, mis on kõigile dopingukontrollis põrujatele kohustuslik.

Kommentaarid