Ottawas hakkavad pead lendama?

Eelmisel kevadel end "burgerite ime" toel playoffidesse mänginud Ottawa Senators tänavu sama korrata ei suutnud. Kuigi näib, et seda oodati. Klubi omanik Eugene Melnyk pole hooajaga absoluutselt rahul ja vihjab suvistele muudatustele.

(foto: Jana Chytilova/Getty Images)
Senators pole veel ametlikult playoffidest eemale jäänud, aga vähem kui kümme mängu enne põhiturniiri lõppu seitsme punkti tagasi tegemine tundub utoopiana. Melnykil olid palju suuremad lootused.

"Me peame järgmisel aastal muudatusi tegema ja pärast sellist aastat pole mitte kellegi koht turvaline," ütles Melnyk eile. "Samamoodi jätkates jõuame järgmisel aastal samasse punkti ja meeskond ei suuda ellujääda, kui playoffidesse ei jõuta."

Kui mullu panid senaatorid üks hetk kokku 7-mängulise võiduseeria ja selle kõrvale veel mitmeid 3-5-mängulisi seeriaid, siis tänavu on meeskond oma pikimaks võitude jadaks suutnud kokku saada vaid 4-mängulise seeria. See on õnnestunud kaks korda ja see pole piisavalt hea. Meeskonda on painanud ebastabiilsus.

"Mõnel päeval tunduvad nad (mängijad) nagu karikavõitjad, teisel päeval jälle nagu AHL-i mängijad," lisas Melnyk, kes tõdes, et koosseisu ootavad kindlasti ees muutused.

Peatreener Dave Cameron alustas oma esimest tööotsa NHL-is suurepäraselt, kui võitis mullu 55-st mängust 32, aga näib, et see on juba unustatud. Muutus võib selleski osas toimuda.

Melnyk andis otseselt tuld Cameroni pihta, öeldes: "Meenub hooaja esimene kohtumine. Mängisime teise väravavahiga. Mis värk sellega oli? Kutt pidi esimeses kodumängus mängima ja sai selgelt lüüa. See pole aus ei tema ega fännide suhtes. On olnud palju selliseid pisivigu, mis järsku eskaleeruvad ja lähevad tõsiseks."

Juba varasemast näib kindel see, et Senators saab järgmiseks hooajaks uue peamänedžeri. Vähiga võitlev Bryan Murray on mitmel korral vihjanud sellele, et tänavune hooaeg jääb tema viimaseks.

Kommentaarid