Ennustusvihjed 07/03/16

Märtsi esimene nädal sai suurepärase lõpu, kui kuuest valikust viis võidusadamasse jõudsid. Perfektse õhtu rikkus ära vana hea sõber Cam Talbot, kes oskas taas hästi valida päeva üheks oma hooaja uhkemaks esituseks. Oilers võib tema toel hooaja lõpus veel kenaks rahamasinaks saada.

(foto: Luis Santana/Tampa Bay Times)
Philadelphia Flyers vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.86, 3 ühikut

Rekordiliste võiduseeriatega on nii, et kui ajalooline tähis on käes, siis meeskonnad justkui hingavad kergendatult ja kui läheb eriti halvasti, siis järgneb kaotusteseeria. Ent Lightning võiks siin siiski edasi mürgeldada. Flyersi vastu on viimasest kaheksast omavahelisest mängust võidetud seitse.

Florida Panthers vs Boston Bruins - Bruins võit @ 2.03, 3 ühikut

Panthers on tagasi viiemänguliselt välisturneelt, mis oli suhteliselt nutune - saadi ainult üks võit. Viimases mängus oldi isegi sedavõrd kehv, et Coyotesil lasti suure võiduga kaotusteseeria lõpetada. Bruins on viimasel ajal korralikult mänginud ning kodust eemal muidugi kogu hooaja käigus olnud superhea. Hetkel on käsil seeria, mille käigus on viimasest 11-st võõrsilmängust üheksa võidetud. Bruins on seni võitnud mõlemad tänavused omavahelised matšid ja omab üldse selles vastasseisus suurepäraseid numbreid - 27-st kohtumisest 21 võitu.

Toronto Maple Leafs vs Buffalo Sabres - Sabres võit @ 2.01, 3 ühikut

Leafsi koosseis on hetkel noor ja kogenematu ning kuigi enamus mängudes suudetakse sees püsida, siis enda poolele ei õnnestu neid kallutada. Sabres samuti olnud täitsa konkurentsivõimeline ning seda suuresti tänu oma väravavahtidele. Võrreldes Leafsiga on selle osas suur vahe sees. Lisaks muidugi ka see tore fakt, et Mike Babcocki meeskond on sel hooajal enda divisjoni vastu saanud ainult ühe võitu.


Colorado Avalanche vs Arizona Coyotes - Avalanche võit @ 1.69, 3 ühikut

Avalanche peab vastama valusale kaotusele, mis tuli eelmises mängus divisjonirivaali vastu. See võiks ka õnnestuda, kuna vastas on liiga üks halvima vormiga meeskond. Coyotes sai laupäeval pantrite vastu suure võidu, aga see oli kodumäng. Võõrsil on kaotatud kaheksa järjest.

Anaheim Ducks vs Washington Capitals - Ducks võit @ 1.75, 3 ühikut

Capitals pääses eelmises mängus taas üsna läbi häda kaotusest. Mängumootoris on selgelt hetkel mõned liivaterad sees. Ducks samas jõudnud 11-mängulise võiduseeriani ning ega need pole tulnud ka lihtsate vastaste vastu. End on tõestatud nii Kingsi kui ka Blackhawksi vastu. Mis see nüüd siis ära ei ole anda õppetund ka liiga liidrile.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid