Ennustusvihjed 31/03/16

Kolmapäev oli praktiliselt teisipäeva kordus. 50%-line edu tõi väikese miinuse. Ducks jõudis võimsalt liiga rekordi kordamiseni, aga Philadelphias jäi väravate sadu nägemata. Tundub, et varakult mitme supertõrjega säranud Braden Holtby tahab kangesti hooaja võitude rekordit.

(foto: Twitter @NHLCanes)
Carolina Hurricanes vs New York Rangers - Rangers võit @ 1.70, 3 ühikut

Hurricanes on viimasest 20-st omavahelisest vastasseisust võitnud ei rohkem ega vähem kui ühe mängu. Nüüd on veel ka oma parim mängija divisjonirivaalile loovutatud. Eric Staal läheb esimest korda PNC Arenal külalisena väljakule. Vanade aegade mälestuseks pole kindlasti teeneid tulemas.

Pittsburgh Penguins vs Nashville Predators - Penguins võit @ 1.75, 3 ühikut

Pingviinid on viimasest kümnest matšist võitnud üheksa ja samuti on tänane vastane viimase seitsme kohtumise jooksul kuus korda alistanud. Predators mängib nelja õhtu jooksul kolmandat korda ja nendes olukordades on kaotatud 11 viimasest 14-st juhust.

Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.72, 3 ühikut

Canadiensil on käsil 17-mänguline vähemalt viie väravaga kohtumiste seeria. Uue aastanumbri sees pole võõrsil olnud mitte ühtegi alla viie väravaga mängu! Lightning on viimase nelja mängu käigus kaks korda isegi üksi üle viie paugutanud.

Dallas Stars vs Arizona Coyotes - Stars normaalajaga võit @ 1.76, 3 ühikut

Koiotid on kaks korda läänekonverentsi liidrit kottinud, aga mõlemad olid kodumängud. Dallases on kaotatud kuus mängu jutti ning hetkel käsil seeria, mis viimasest 13-st võõrsilmängust toonud 11 kaotust. Neist kümme on tulnud normaalajaga. Stars oli vahepeal augus, aga on sealt välja roninud viimasest kuuest mängust viie võiduga. Need kõik on tulnud 60 minutiga.

New York Islanders vs Columbus Blue Jackets - alla 5.5 värava @ 1.87, 3 ühikut

Ainult kaks sinijakkide viimasest üheksast mängust on lõppenud rohkema kui viie väravaga. Kolm tänavusest neljast Islandersi vastu peetud kohtumisest on samuti väravatevaeseks jäänud. Jack Capuano on oma meeskonna stiili tänavu muutunud ja seetõttu on enamus mängudest lõppenud vähema kui kuue väravaga. Viimase 21 matši jooksul on 15 lõppenud vähema kui kuuega.

Panthers & Wild kombo @ 2.10, 3 ühikut

Pantrid on kaotanud kodus kaks järjest, aga kogu hooaja jooksul on enda fännide ees olnud ainult kaks kolmemängulist kaotuste jada. Kolmandat saab siin vältida meeskonna vastu, kellel võõrsil viimasest neljast kirjas kolm kaotust ja ainsaks võiduks anomaalia Pittsburghis (pingviinide ainus lüüasaamine viimase kümne jooksul).

Wild läheb seitsmenda järjestikuse võidu järele ning saab seda teha väsinud meeskonna vastu. Senators on kaotanud viis viimasest kuuest mängust, millele pole eelnenud puhkepäeva. Eile jäädi ametlikult playoffidesse eemale ja vaimule see eeldatavasti hästi ei mõju.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid