Ennustusvihjed 30/03/16

Eile tuli kahjuks leppida väikese miinusega, kui pantritel asjad täiesti metsapoole läksid ja Bruins kuuma kindaga kohtus. 40 pealeviset ja ainult üks värav. Nagu meeskond ei olekski hooaja resultatiivseimate satside hulgas. Vaid kolmel konkurendil on rohkem tabamusi kirjas.
(foto: nj.com)
Phuladelphia Flyers vs Washington Capitals - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.77, 3 ühikut

Tulemas on väga tuline heitlus. Capitalsil on nüüdseks Presidentide trofee kotis ja pole enam absoluutselt millegi peale mängida, kuid oma ühele suurimale rivaalile kindlasti alla jääda ei soovita. Flyers on supervormis ja peaks olema tahtmist täis. See võiks endaga ka rohkelt väravaid tuua. Nii nagu tänavuses esimeses kolmes omavahelises matšis, kus viis jäänud miinimumiks. Viimase 16 omavahelise vastasseisu jooksul on alla viie värava olnud vaid kaks korda.

Anaheim Ducks vs Calgary Flames - Ducks normaalajaga võit @ 1.68, 3 ühikut

Pardid asuvad täna kordama liiga rekordit. Flyers alistas 80ndatel pingviinid 23 kodumängus järjest ja siin on Ducksil võimalus Flamesi vastu teha sama. Flames võitis viimati Anaheimis siis, kui Sam Bennett oli veel 7-aastane. Samuti on Ducksil võimalus tõusta võiduga divisjoni liidriks. Flames võitis oma eelmise võõrsilmängu, aga on kogu hooaja jooksul järjestikustest kodust eemal peetud mängudest punktilisa teeninud ainult viis korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid