Ennustusvihjed 20/03/16

Laupäev tõi kolmanda järjestikuse kasumiga õhtu ja mis kõige toredam - kõik võidud tulid kindlalt. Saab hea emotsiooniga põhiturniiri viimasele kolmele nädalale vastu minna. Ainus kaotus oli Kings vs Bruins mängus, kus 25 minutiga saadi ilusti kolm kolli kokku, aga edasi ei tulnud enam mitte ühtegi.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
Chicago Blackhawks vs Minnesota Wild - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.92, 3 ühikut

Blackhawks pani reedel vägevalt kaotusteseeriale punkti ning peaks olema suuteline esitust kordama. Wildil on alati Chicagos mängimisega probleemid olnud ja siin raskendab olukorda veel ka see, et mängitakse nelja õhtu jooksul kolmandat korda.

Winnipeg Jets vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 1.63, 3 ühikut

Ducks on selle kuu teises pooles veidi koperdanud, aga peaks siiski olema Jetsi jaoks selgelt liiga kõva pähkel. Viimasest 11-st vastasseisust on kümme läinud Ducksile. Jets on kokku oma viimasest 16-st kaotanud 12.

Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.80, 3 ühikut

Sidney Crosby on hetkel mees teiselt planeedilt ja võiks oma praeguse vormi pealt parandada ka neid tagasihoidlikuid tulemusi, mis Capitalsi vastu kirja on läinud (vaid kaks silma viimases seitsmes vastasseisus). Pingviinid on alates jaanuari keskpaigast kodus skoorinud keskmiselt ligi neli mängus (3.8) ja see on väga hea alus suureskooriliseks mängus. Capitals on hetkel asju lõdva jalaga võtmas ja see on toonud endaga mitmeid väravaterohkeid kohtumisi. Loodetavasti siin trend jätkub.

Edmonton Oilers vs Colorado Avalanche - Avalanche võit @ 2.18, 3 ühikut

Avalanche on korralikus hoos, nelja võiduga viimasest viiest. Oilers on alistatud viimase seitsme kohtumise jooksul viis korda ja Todd McLellani meeskond on tänavu kaotanud 20-st Kesk divisjoni vastu peetud kohtumisest 15. Täitsa naljakas, et kodumeeskond siin favoriit on. Täna ei pea ka Cam Talbotit kartma. Alustab Laurent Brossoit, kes pole võitnud mitte ühtegi oma karjääri neljast stardist.

San Jose Sharks vs Arizona Coyotes - Sharks -1 @ 1.88, 3 ühikut

Sharks käis reedel väga muljetavaldavalt Rangersist üle. Mis see nüüd ära ei ole teha sama meeskonna vastu, kes oma viimasest 14-st kaotanud kümme. Neist kuus on tulnud vähemalt kahe väravaga. Neljapäeval saadi kodus haide vastu magus võit ja võõrsilt on teenitud kaks võitu järjest, kuid kogu hooaja jooksul on kodust eemal olnud ainult üks kolmene jada. Sharks ka pärast väga üle kivide ja kändude minekut hakanud tegelikult kodus korralikult esinema - kolm võitu järjest ja neli viimasest kuuest.

 Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid