Price on kindel, et naaseb tänavu veel väljakule

Eelmisel nädalavahetusel nähti Carey Price'i üle hulga aja uuesti täisvarustusega trennis ning täna astus Monteal Canadiensi väravavaht alakeha vigastusest taastumisel järgmise sammu. Mullune põhihooaja MVP oli nüüd jääl pealeviskeid tõrjumas.

(foto: tsn.com)
Price'i sparringupartneriks oli David Desharnais, kes samuti vigastusest taastumas. Viimati 25. novembril mänginud Price oli pärast trenni heas meeleolus, öeldes: "Tunne oli suurepärane. Ma polnud kolm kuud pealevisetega silmitsi seisnud. Minu jaoks oli väga lõbus minna jääle ja vaeva näha."

Taastusravil on olnud mitmeid tagasilööke, aga viimastel nädalatel on Price aina jõudsamalt tervenenud. Seetõttu on hooaja alguses enne vigastust 12-st mängust kümme võitnud puurivaht üsna kindel selles, et ta naaseb tänavu veel väljakule.

Vahepeal spekuleeriti, et Price ei tule enam kindlasti jääle, kuna meeskonna playoffide lootused on praktiliselt kustunud, aga nii need lood siiski pole. "Asi ei ole minu kaitsmises, soovin sellest hoolimata mängida," ütles Price. "Teeksin seda eelistatult varem kui hiljem."

28-aastane väravavaht oleks kahtlamata Kanada MM-koondisele kõvaks täienduseks, aga kevadine reis Venemaale jääb siiski ära, kuna peagi toob abikaasa Angela ilmale paari esimese lapse. 

Kommentaarid