Viimane nael olümpialootuste kirstu? NHL teatas Tähtede mängu toimumiskoha

Alates hetkest, mil NHL teatas, et ei osale järgmise aasta taliolümpiamängudel, on paljude hokisõprade lootus seoses sellega klammerdunud tõsiasjale, et liiga polnud teatanud järgmise hooaja Tähtede mängu toimumiskohta. See oleks justkui vihjanud sellele, et olümpiaust pole veel täielikult suletud. Nüüd on aga püha ürituse koht ja aeg teada.

(foto: sports.yahoo.com)
Enne tänavuse karikafinaali avamängu teatas peakomissar Gary Bettman, et Tähtede mäng läheb 2018. aastal tagasi Tampasse. Seal mängiti ka 1999. aastal, mis oli Wayne Gretzky lahkumishooajaks. Põhja-Ameerika esindus alistas Maailma koondise 8-6.


Tähtede mäng jätkab 3 vs 3 divisjonide vahelise turniiri formaadiga. See peetakse 28. jaanuaril.

Olümpiaga seoses teatas orgkomitee juht Lee Hee-beom paar nädalat tagasi, et tema arust pole NHL-i eemale jäämise otsus lõplik ning valmis ollakse igasugusteks läbirääkimisteks. Bettmani sõnul on aga teema kindlalt lukus olnud.

Lisaks Tähtede mängule avalikustati ka veel üks välimäng. Toronto Maple Leafs ja Washington Capitals kohtuvad 3. märtsil Marylandis, USA mereväe akadeemia staadionil, mis mahutab 34 000 pealtvaatajat.

Kommentaarid