Buffalos hakkab peamänedžerina niite tõmbama Jason Botterill

Eelmisel kuul peamänedžeri Tim Murray ja peatreeneri Dan Bylsma vallandanud Buffalo Sabres on esimese ametikoha täitnud. Täna teatati, et klubi juhina võtab otsad üe Jason Botterill. Meeskonna endiselt mängijal on selja taga kümme aastat Pittsburgh Penguinsi juures erinevates rollides.

(foto: buffalonews.com)
Mängijana NHL-is kokku nelja meeskonda esindades 88 kohtumiseni jõudnud Botterill töötas alates hooajast 2009/10 Penguinsi AHL-i klubi peamänedžerina ning oli ühtlasi ametis ka esindusmeeskonna abimänedžerina. 2014. aastal oli ta põgusalt pärast Ray Shero vallandamist ja Jim Rutherfordi saabumist ka Penguinsi peamänedžer.

"Oleme väga rõõmsad, et saame Jason Botterilli tervitada Buffalo Sabresi perekonna liikmena," teatas Sabresi omanik Terru Pegula. "Intervjuusid läbi viies kerkisid esile Jasoni teadmised hokist, tema kogemus draftimisel ja mängijate arendamisel ning tema lähenemine mänedžeritöösse. Jason on loonud endale reputatsiooni liidrina, kes samastub tugevalt mängijate ja teiste personali liikmetega. Oleme kindlad, et tal on positiivne mõju meie organisatsioonile ja ta aitab meil jõuda lõppeesmärgini."

Järgmisel nädalal 41-aastaseks saavast Botterillist on liiga peamänedžeride hulgas noorem vaid Arizona Coyotesi John Chayka.

Kommentaarid