Kuueaastase lepingu sõlminud Bishop ootab põnevusega Dallases mängimist

Sel nädalal Dallas Starsi valdusesse läinud Ben Bishop on tänaseks klubiga teinud ka uue lepingu. 30-aastane ameeriklasega tehti 29.5 miljoni dollariga kuueaastane kokkulepe. Väravavaht ootab põnevusega uues klubis mängimist.

(foto: Getty Images)
"Minu arvates on tegu suurepärase meeskonnaga, mil on kõvasti potentsiaali. Ken Hitchocki tulemisega on taevas piiriks ja tunnen elevust, et olen osa sellest," muljetas Bishop.

Enim pakub meeskonna tõenäolisele uuele esinumbrile elevust Starsi ründevõimekus.

"On keeruline leida ründajaid, kes suudavad teha väravaid samamoodi nagu Starsi omad. Neil on rohkelt potentsiaali," lisas Bishop. "Väravavahina tunned end veidi paremini, kui väljakul on kutid, kes skoorida oskavad ja tead, et pead lihtsalt tegema oma tööd ja litri peatama."

Stars tegi lõppeval hooajal 2.71 väravat mängus. Bishop on ka ise hästi Tyler Seguini, Jamie Benni ja teiste võimeid viimastel aastatel näinud. Tema Tampa Bay Lightningule on Stars eelmise kahe hooaja jooksul pannud keskmiselt neli väravat mängus.

Dallases on seoses Bishopiga suured lootused. "Ta on viimase 6-8 aasta jooksul olnud eliitväravavaht ja arvan, et tal on parimad aastad alles algamas, ta on hiline tärkaja," ütles tema kohta Starsi peamänedžer Jim Nill.

Starsil on Bishopi liitumisega ülekaalukalt kõige kallim väravavahtide varamu. Koos Kari Lehtoneni ja Antti Niemiga võetakse palgafondist enda alla 15.16 miljonit. Olukorrale võib lahenduse tuua liiga laienemise draft, aga usutakse, et tõenäolisem variant on aasta enne selle lõppu Niemi 4.5-miljonilise lepingu väljaostmine.

Kommentaarid