Senators on raskustes elutähtsa kohtumise väljamüümisega

Vaatamata edukale hooajale oma publikuarvuga raskustes olev Ottawa Senators peab arvatavasti ka täna nii mõnegi tühja tooli ees mängima. Meeskonda ootab idakonverentsi finaalis Pittsburgh Penguinsi vastu ees elutähtis 6. mäng, aga seegi pole täismaja kohale meelitamas.

(foto: ottawasun.com)
Täna hommikuse seisuga oli Canadian Tire Centre'isse müümata umbes 1700 piletit. Neist odavamad olid saadaval 140 dollari eest, mis meie rahas veidi alla 93. Võib eeldada, et mingi osa läheb enne mängu kaubaks, aga kõikide kohtade täitmine tundub väga ebatõenäoline. Ja see on piinlik lugu.

"See on väga häiriv, aga teades mängijaid ja treenereid, siis annavad nad endast Ottawa nimel ikkagi kõik," kommenteeris olukorda klubi omanik Eugene Melnyk.

Veelgi kurvemaks teeb loo tõsiasi, et tegu võib olla Senatorsi selle hooaja üldse viimase kodumänguga. Võiks arvata, et ainuüksi see toob hokihullud kanadalased halli, ent võta näpust. Või äkki ollakse kindlad, et finaalseerias tekib nagunii võimalus oma lemmikuid enne pikka suvepuhkust veel näha.

Kommentaarid