Trotz leidis Shattenkirki näol ebaedu süüdlase

Kevin Shattenkirk pidi olema mängija, kes teeb väga heast Washington Capitalsi meeskonnast Stanley karika võitva satsi. Ent välja on kukkunud hoopis teistmoodi. 28-aastane kaitsja on seni playoffides kahvatuks jäänud ja peatreener Barry Trotz on teda avalikult kritiseerinud.

(foto: si.com)
Keskmiselt 19:14 mänguaega teeninud Shattenkirk on karikamängudes saanud kaheksa mänguga kirja kolm punkti, mis kõik tulnud ülekaalus antud söötudest. Tema -7 on meeskonna halvim näitaja.

"See pole piisavalt hea, mida hetkel kolmandast (kaitse)paarist vajame. -7 on raske tagasi teha," ütles Trotz ameeriklase esitusi kommenteerides.

Shattenkirk on oma miinustest kolm kogunud 2. ringi seerias Pittsburgh Penguinsi vastu. Eelmises matšis oli ta kaks korda otseselt süüdi vastaste väravates, lastes 100-aastasel 40-aastasel Matt Cullenil ülekaalu mängides putku pista ja võttes kaitsetsoonis litri üle klaasi saatmisega mängu viivitamise eest karistuse, millest Phil Kessel tegi viimase kolmandiku alguses 4-1.

Tuleb tunnistada, et hinnatud mängumees on hetkel oma meeskonda põhja tirimas ning ebakindlad esitused hooaja otsustavas faasis ei mõju kindlasti hästi ka tema aktsiatele suvel, mil leping läbi saab.

Penguinsi ja Capitalsi vaheline seeria jätkub täna Pittsburghis.

Kommentaarid