Steve Ott lõpetab karjääri, siirdub St. Louisi abitreeneriks

Aastatel 2014-16 St. Louis Bluesis mänginud Steve Ott taasühineb järgmisel hooajal klubiga. Seda aga mitte mängijana. 34-aastane ründaja viskab kepi varna ning asub tööle hoopis treenerina. Samuti ühineb meeskonnaga uuesti Darryl Sydor.

(foto: allaboutthehabs.ca)
Ott esindas karjääri jooksul viite erinevat klubi, tehes viimased oma 848-st põhihooaja mängust tänavu Montrealis. Pikalt Dallases olnud tsenter lõpetab 109 värava ja 288 punktiga.

"Olen väga uhke oma karjääri üle ja pühendan sama tööeetika oma treeneritöösse. Bluesi organisatsioon on minu ja mu perekonna jaoks väga eriline ning olen elevil, et astun just siin järgmise sammu oma hokikarjääris," kommenteeris kolmeaastase lepingu saanud Ott otsust.

Kunagine drafti avaringi valik oli oma karjääri jooksul väga võitluslik mängumees. Selle tõestuseks on ette näidata ka 1555 karistusminutit.

"Steve oli jääl tõeline võitleja ning ootan, et ta tooks sama energia ka uues rollis," ütles Bluesi peatreener Mike Yeo. "Ta oli kõrgelt hinnatud nii mängija kui inimesena oma meeskonnakaaslaste hulgas ja usun, et temast kujuneb väga tähtis lüli meie personalis."



Põgusalt koos Ottiga Dallases mänginud Sydor lõpetas oma pika mängijakarjääri hooajal 2009/10 Bluesi särgis. Kuue meeskonna eest mängides kogunes endisel kaitsemehel 1291 mänguga 507 punkti (98+409). Pärast kahe Stanley karikavõiduga kaunistatud mängijakarjääri lõppu tegutses ta pikalt Yeo abilisena Minnesota Wildis.

Lõppeva hooaja veetis kaks aastat tagasi seadusega pahuksisse sattunud Sydor Bluesi AHL-i meeskonna Chicago Wolvesi abitreenerina. Temaga sõlmiti samuti kolmeaastane leping.

Kommentaarid