Sabres tegi lepingu Viktor Antipiniga

Pikalt ühe jalaga ookeani taga olnud Viktor Antipin võib nüüd täielikult kohvrid pakkida ning imedemaale kolida. Pärast mitme nädala pikkuseid spekulatsioone teatas Buffalo Sabres, et venelasest kaitsjaga on ametlikult leping sõlmitud.

(foto: wkbw.com)
Kahel viimasel aastal Venemaa koondises MM-i pronksini jõudnud Antipin sai üheaastase lepingu.

"Viktor on mitmekülgne kaitsja, kes on profitasemel mänginud kõigis situatsioonides. Tema liikuvus ja litri liigutamise oskused sobivad ideaalselt sellega, mida soovime järgmisel hooajal kaitseliiniga seoses saavutada," tutvustas meeskonna uusimat liiget klubi värske peamänedžer Jason Botterill.

Antipinit seostati Buffalosse kolimisega mitu kuud, kuid just sealse peamänedžerivahetuse tõttu kardeti, et üleminek jääb lõpuks toimumata. Aga nüüd on lõpuks allkirjad paberil.


Sabresil kulub ka igasugune abi kaitsesse ära, kuna praeguse seisuga on uueks hooajaks kokkulepe olemas vaid nelja põhimehega.

NHL-i siirdumise nimel oma KHL-i lepingu katkestanud mängumees liigub lombi taha kahekordse Gagarini karikavõitjana. Magnitogorski Metallurgi eest mängides kogunesid tema karjääri numbriteks 266 põhihooaja kohtumist, 36 väravat ja 98 punkti.

Kommentaarid