Šipatšjov otsustas Vegase kasuks

Paljude NHL-i klubide poolt ihaldatud KHL-i täht Vadim Šipatšjov on teinud veidi üllatava käigu. Kahekordne Gagarini karikavõitja ookeani taha karika järgi otseselt ei lähe. Käed sai löödud liiga uustulnuka Vegas Golden Knightsiga, kes maksab venelasele kahe aasta peale üheksa miljonit dollarit.

(foto: 25stanley.com)
30-aastane tsenter lõpetas tänavu 76 silmaga (26+50) KHL-i punktitabelis 3. kohal. Kogu karjääri jooksul õnnestus tal liigas 445 mänguga koguda 412 punkti (137+275).

"Vadim on väga oskuslik playmaker, kellel on KHL-is olnud muljetavaldav karjäär," tutvustas klubi läbi aegade teist mängijat peamänedžer George McPhee. "Ta on võitnud kaks KHL-i tiitlit, on olnud viimase paari aasta jooksul resultatiivseimate mängijate hulgas ning saavutanud edu rahvusvahelisel tasemel Venemaa eest. Usume, et ta suudab NHL-is olla mõjukas mängija."

Šipatšjovi liitumine tähendab seda, et klubi ajaloo esimene mängija Reid Duke ei pea end enam üksikuna tundma.


Ühtlasi on mõned juba unistamas kolmikust, kuhu lisaks Šipatšjovile võiksid kuuluda ka Aleksandr Radulov ja Ilja Kovaltšuk. Hetkel on selle vormumine ka täiesti teostatav. Radulovist saab vabaagent ning Kovaltšuk plaanivat tõsiselt järgmiseks hooajaks NHL-i naasta

Kommentaarid