Canucks hankis värske maailmameistri

Alati rootslasi armastanud Vancouver Canucks on endale toonud veel ühe Tre Kronori esindaja. Klubi teatas reedel, et sõlmis aastase lepingu Philip Holmiga. 25-aastasel kaitsjal on selja taga edukas hooaeg Rootsi meistrivõistlustel ning samuti kuulus ta riigi võidukasse MM-koondisesse.

(foto: vaxjolakers.se)
Eelmisel pühapäeval oma kümnenda maailmameistritiitli teeninud Rootsi sai turniiril Holmilt seitse mängu, ühe värava ja kolm punkti. Ta oli tänavu 21 punktiga (4+17) Växjö Lakersi resultatiivseim kaitsja.

"Philip on mobiilne, kahesuunaline kaitsja, kes lisab meie sinisele joonele sügavust. Ta tegi eelmisel hooajal Växjö eest mängides arengus suuri edusamme ning näitas Rootsi eest tugevaid esitusi maailmameistrivõistlustel. Võtame ta rõõmuga Canucksi organisatsiooni vastu," kirjeldas Stockholmis sündinud mängumeest Canucksi peamänedžer Jim Benning.

Eelnevalt mitu aastat Djurgårdensi esindanud Holm korjas Rootsis kokku 197 mänguga 41 punkti (10+31). Väidetavalt soovis teda endale ka sel kevadel Rootsi kaitsjatesse ära armunud Toronto Maple Leafs.

Tänavu käis Canucksi särgis NHL-is jääl viis erinevat rootslasest mängijat.

Kommentaarid