Kesleri mängustiil on Johanseni närvi ajanud

Läänekonverentsi finaal on kestnud vaid kaks mängu, aga tundub, et Ryan Johansen sooviks, et seeria juba läbi oleks. Vähemalt seda võib välja lugeda pärast 2. mängu antud Nashville Predatorsi ründaja ütlustest. Ryan Kesler on suutnud talle kiirelt naha alla pugeda.

(foto: sportingnews.com)
Eile võis juba esimese lahtiviske ajal näha, et tunded kahe Ryani vahel on üsna tulised. Ja tüli pole arvatavasti tekkinud sellest, kummale eesnimi paremini sobib.


"Tema käitumine hämmastab mind," sõnas Johansen pärast matši. "Ma ei kujuta ette, mis tal peas toimub. Tema perekond ja sõbrad vaatavad teda mängimas, aga ma ei kujuta ette, kuidas sa saad sellist venda toetada."

Peade puksimine oli ka alles kõige algus. Praktiliselt kogu mängu käigus riputi üksteise küljes ning Johansen sai üks hetk ka Kesleri küünarnukiga väga lähedalt tutvuda.


"Tema mängustiil on täiesti arusaamatu. Mina lihtsalt üritan hokit mängida ja see on nõme, kui iga vahetuse ajal pead kepi kubemest välja tõmbama," lisas Johansen.

Kesleri sõnul on vastane lihtsalt pehmo. "Ta on osav mängija ja mina mängin jõuliselt. Ilmselgelt see talle ei meeldi," kommenteeris tema vastasseisu.

Väga jõuliseks kujunevas seerias on kiirelt ununenud ka vennaarm ja rahvusvärvid.


Mängud jätkuvad homme Nashville'is, kus Predatorsil tänavu playoffides kirjas vaid võidud.

Kommentaarid