Käes on Justin Williamsi aeg

Kui kiirelt hakkas tunduma, et Pittsburgh Penguinsi ja Washington Capitalsi 2. ringi seeria lõppeb ootamatult kähku ära, siis lõpuks on kahe suure rivaali lahutamiseks vaja ikkagi 7. mängu. See on täna kavas ning lähtudest ajaloost võib eeldada, et tulemas on Justin Williamsi õhtu.

(foto: Getty Images)
Capitalsi ründaja, kes varasemalt Carolinas ja Los Angeleses mängides Stanley karika kolm korda võitnud, on endale teeninud hüüdnimeks "Härra. 7. mäng". Kui tema meeskonnal on vesi ahjus ja vaja 7. mäng võita, siis on Williams alati asja ära teinud.

2014. aastal playoffide kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud kanadalane pole karjääri jooksul kaotanud mitte ühtegi 7. mängu. Ta on väga sobivalt karjääri seitsmes 7. mängus teinud seitse väravat ja saanud kirja ka sama palju väravasööte. 14 punkti on 7. mängude arvestuses liiga ajaloo parim näitaja ning järgmise väravaga saab ta ka nende osas endale rekordi, mida jagab seni Glenn Andersoniga.


35-aastane mängumees on tänavu playoffides 12 kohtumisega kirja saanud üheksa punkti (3+6) ja tundub olevat igati tipp-topp vormis jätkamaks oma suurepäraseid esitusi seeria lõpumängudes.


Capitals ja Penguins kohtuvad 7. mängus läbi aegade kolmandat korda. Kõik eelnevad matšid on lõppenud Penguinsi võiduga. Kaks neist on tulnud võõrsil ja seejuures pole ka Penguins mitte ühtegi oma viiest võõrsil peetud 7. mängust klubi ajaloo jooksul kaotanud.

Kommentaarid