Predators asus Bluesi vastu seeriat 3-1 võiduga uuesti juhtima

Tasavägine seeria Nashville Predatorsi ja St. Louis Bluesi vahel on taas veidi esimese poolele kaldunud. Peter Laviolette'i meeskond alustas koduseid mänge 3-1 võiduga. Tänavuste karikamängude kolmas järjestikune koduvõit andis meeskonnale seerias 2-1 edu.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Predatorsi aitasid võiduni kaks kaitsjate poolt tulnud väravat. Ryan Ellis avas 11. minutil mänguskoori ning Roman Josi tabamus vormistas 5:49 enne lõppu mänguskoori. Blues jäi pikaks ajaks oma kaitsetsooni kinni ning šveitslane karistas selle kauge pealeviskega ära.


Ellis on 3+5'ga jõudnud kuuemängulise punktiseeriani. Enne teda on klubi ajaloo jooksul karikamängudes sedavõrd pika jada kokku pannud vaid Colin Wilson, kes aasta tagasi seitse mängu järjest vähemalt ühe punktini jõudis.

Blues sai oma ainsa värava Alexander Steenilt seitse minutit enne teise kolmandiku lõppu. Tegu oli teisel perioodil meeskonna esimese väravale läinud pealeviskega. Kodumeeskonnal oli neid selleks hetkeks kirjas 15. Lõplikuks ülekaaluks kujunes 34-23.

Enne Steeni tabamust kasvatas Predatorsi edu kahe peale Cody McLeod.

Külalised asusid juba neli minutit enne lõppu tühja väravaga mängima ja olid ka mõned head momendid, ent värava ees polnud õnne.


Predators on nüüd oma viimasest 14-st kodumängust võitnud 11. Seeria läheb Nashville'is edasi teisipäeval.

Kommentaarid