Rangers sai Senatorsi vastu teise järjestikuse kindla võidu

Ottawa Senatorsil oli sel nädalal võimalus mängida end idakonverentsi finaalis New York Rangersi vastu kahe võõrsilkohtumisega väga heasse seisu, ent läks hoopis teistpidi. Rangers teenis läinud ööl teise järjestikuse kindla võidu ning viigistas seeria 2-2.

(foto: si.com)
Seeria 4. mäng oli päris sarnane eelmisele. Rangers võttis mängu keskpaigaks külalismeeskonnalt tuju ära ning kruiisis siis rahulikult võidusadamasse. 4-1 tulemusega lõppenud mängus sai Kanada klubi oma ainsa kirja alles kuus ja pool minutit enne lõppu, mil Kyle Turrisel õnnestus 22 tõrjega lõpetanud Henrik Lundqvisti üllatada. Rootslane teenis oma karjääri 61. playoffide võidu, mis aktiivsete puurilukkude hulgas parim näitaja. Tänavu on tal eriti hästi õnnestunud kodumängud.


30 pealeviskega lõpetanud Rangers sai väravad üsna haruldasest allikatest. Skoori avas 15. minutil kaitsja Nick Holden, kaks pani Oscar Lindberg ning viimane tuli ülekaalus Chris Kreiderilt, kes tänavustes karikamängudes alles teist korda väravani jõudis.

"Viimase paari mängu jooksul oleme näidanud, et meil pole ühemehešõu. Oluline on, et kõik neli ründekolmikut oma ülesandeid täidaksid ja seda ongi praeguses hooaja faasis vaja," kiitis pärast mängu Lundqvist.

Viimaseks kolmandikuks Craig Andersoni asemel Mike Condoni puuri pannud Senatorsi jaoks tegi nukra õhtu veel nukramaks Erik Karlssoni vigastus. Meeskonna kapteni mäng piirdus kahe kolmandikuga. Samas märkis peatreener Guy Boucher pärast kohtumist, et teda oleks saanud veel kasutada ning oma kroonjuveel pandi lihtsalt paberi sisse, et teda järgmisteks mängudeks hoida.


Seeria, mille mänge Rangers juhtinud ligi 150 minuti jagu ja Senators vaid 4:11, läheb edasi laupäeva õhtul Eesti aja järgi kell 22.

Kommentaarid