Boudreau ärritus ajakirjanike küsimuste peale

Ilusat hooaega tegev Minnesota Wild, kellele õnnestus vahepeal isegi 12 mängu järjest võita, on põhiturniiri lõpus hakanud ära vajuma. Bruce Boudreau on oma treenerikarjääri jooksul esimest korda kaotanud viis mängu järjest normaalajaga ning pärast pühapäevast lüüasaamist andis ta ka arvatavasti oma karjääri lühima mängujärgse pressikonverentsi.

(foto: startribune.com)
Wild kaotas Winnipeg Jetsile 4-5 ning pakkus tegelikult mängu käigus ka kuhjaga positiivset, kustutades neljaväravalise kaotusseisu ja kui Michael Hutchinson poleks kodumeeskonna puuris suure surve all imeliselt vastu pidanud, siis ehk ei saaks täna järjekordsest kaotusest rääkida.

Ometi aga kaotus tuli ning sellega on nüüd viimasest kaheksast kohtumisest võidetud vaid üks. Mõistagi pole sellises olukorras peatreeneril midagi positiivset öelda, isegi kui ajakirjanikud seda temalt välja pressida üritavad.


Viimase aja kehv minek on Wildi ka Kesk divisjoni võidu konkurentsist kukutanud. Alles hiljuti Chicago Blackhawksiga kõrvuti tipus olnud meeskond on sisse lasknud seitsmepunktilise vahe.

Kommentaarid