Simmondsilt kübaratriki "röövinud" Voracek annetab ligi 400 mütsi heategevuseks

Selle nädala teisipäeval leidis Philadelphia Flyersi ja Colorado Avalanche'i vahelises vastasseisus aset üks üsna kummaline vahejuhtum. Wells Fargo Centeri jää täitus juba avakolmandiku keskel mütsidega, kuna publik arvas, et Wayne Simmonds on kübaratriki kirja saanud. Tabamus märgiti aga lõpuks Jakub Voracekile, kes soovib nüüd mütside annetamisega uuesti Flyersi fännide südametesse pääseda.

(foto: fairclean.info)
52 silmaga meeskonna punktitabeli tipus istuv tšehh ostab 396 mütsi ja annab need kohalikele haiglatele, rõõmustamaks vägihaigeid lapsi.

Avalanche'i vastu läks tal kirja hooaja 17. tabamus, kui Francois Beauchemin litri oma võrku suunas. Algselt tundus, et Simmonds sai enne jaole, aga nii siiski polnud.


"Arvan, et see oli esimene ja loodetavasti viimane kord, kui mind värava tegemise pärast välja vilistatakse," sõnas Voracek mängu vaheaajal antud intervjuus. "Mul on ausalt mütside pärast kahju."

Annetamisega aktiivselt tegutsev mängumees andis eelmisel hooajal iga enda kogutud punkti kohta - neid oli lõpuks 55 - tuhat dollarit polüskleroosi haigetele. Sama haigusega võitleb ka tema õde Petra.

Kommentaarid