Karjääri pikima põua peal olev Ovetškin ootab imet

Neli mängu järjest kaotanud Washington Capitals on vaikselt liiga liidri kohalt kukkumas ja selle üheks põhjuseks võib pidada Aleksandr Ovetškini karjääri pikimat väravapõuda. Venelane on tänaseks kümme mängu järjest väravata olnud.

(foto: Getty Images)
Capitalsi kapteni viimane värav on pärit 19. veebruari 1-2 kaotusmängust New York Rangersiga. Tegu oli tema hooaja 12. ülekaalu väravaga. Seejuutes pole ta tavamängus sihile jõudnud alates 31. jaanuarist.

"See on veidi frustreeriv, kui litter ei lähe sisse," tunnistas Ovetškin pärast pühapäevast 2-5 kaotust Anaheim Ducksile. "Pead lihtsalt ootama, et miskit juhtuks, mõni ime või midagi sellist. Tuleb rohkem vaeva näha ja sellest üle olla."

Hooaja peale seni 27 tabamust kirja saanud ründaja lisas, et ei mõtle väga ilmtingimata skoorimise peale, kuigi tunneb süüd raisatud võimaluste pärast. Põua jooksul on ta 32 pealeviset kirja saanud.

"Mulle on loodud häid võimalusi ja pean need lihtsalt sisse panema," ütles Ovetškin. "Üks värav ja kõik liigub jälle teises suunas."

Ovetškini raskused on Capitalsi viimase 11 aasta jooksul esimest korda jätnud kuues mängus järjest kahe või vähema värava peale. Neli järjestikust normaalajakaotust on meeskonna jaoks esimene selline seeria alates 2014. aasta oktoobrit-novembrit.

Nii Ovetškin kui meeskond tervikuna loodab täna Minnesota Wildi vastu halva seeria lõpetada.

Kommentaarid