Wild saab Rootsist lisajõudu

Märtsis ainult kolm kohtumist võitnud Minnesota Wild on kehva seisu muutmiseks lahendusi otsimas ja üks neist on leitud Rootsist. Klubi on meeskonda tagasi toomas Joel Eriksson Eki, kes hooaega NHL-is alustas, aga kes seejärel kasvatajaklubi Färjestadi juurde tagasi saadeti.

(foto: expressen.se)
Wildi 2015. aasta drafti avaringi valik jõudis hooaja alguses NHL-is üheksa mänguga viie punktini (2+3), enne kui ta kodumaale saadeti. Põhjuseks areneva mängumehe jaoks ebapiisav mänguaeg ning see, et kümnendat mängu mängides oleks ka esimene aasta tema kolmeaastasest lepingust käiku läinud. Nüüd aga selle pärast enam ei muretseta.

20-aastase ründaja saab tagasi tuua, kuna Färjestadi hooaeg lõppes läinud nädalal veerandfinaali seeria 0-4 kaotusega HV71 vastu. Eriksson Ek lõpetas playoffid seitsmes mängus kogutud kuue punktiga (3+3). Põhiturniiril jäi tal 28 matšiga kirja 16 silma (8+8).

Veel pole selge, millal Eriksson Ek Wildi juurde jõuab. Meeskonnal on sel nädalal kavas kolm mängu, millest esimene täna kodus Washington Capitalsi vastu.

Kommentaarid