Enströmi haiglasse saatnud Sestito sai neljamängulise keelu

Pittsburgh Penguinsi ja Winnipeg Jetsi omavahelised vastasseisud kujunesid tänavu väga jõulisteks ning ei olnud üllatav, et viimases kohtumises saadeti üks mängija konkreetselt haiglasse. Tobias Enström vajas ülevaatust pärast Tom Sestito karmi võtet, mis talle ka karistuse tõi.

(foto: tsn.ca)
NHL-is 150 mänguga ligi 500 karistusminutit kogunud Sestitole määrati neljamänguline keeld, mis tema karjääri teine. Esimene tuli 2011 aastal, kui mängukeelu tõttu jäi vahele kaks kontrollkohtumist ning ka kaks põhihooaja matši.


29-aastane ründaja sai tänavu kõrgliigas väljakule alles üheksandat korda ja on üldse NHL-is viimastel hooaegadel olnud üsna harv külaline. Selle hooaja eelmine matš oli näiteks pärit novembrist. Sellele kallal võttis kohe ka Jetsi peatreener Paul Maurice.

"Nende jaoks ei too see mitte mingisugust kahju, meie aga kaotame mõneks ajaks ühe hea kaitsemehe," ütles Maurice, lisades et Sestitot ei toodud kindlasti AHL-ist üles tema mänguoskuste tõttu.

Jets pole veel teatanud, kui pikaks ajaks Enström väljakult eemale jääb. On vaid teada see, et haiglas uuriti näopiirkonna luumurdude kohta.

Kommentaarid