Bishop pani Tampasse teele peene kriitikanoole

26. veebruaril Tampa Bay Lightningust Los Angeles Kingsi siirdunud Ben Bishop on nüüd oma endise tööandja suunas ühe kriitikanoole teele pannud. Ameeriklasest väravavaht väljendas oma frustratsiooni seoses sellega, kuidas puurilukke tänavu Tampas kasutati.

(foto: espn.com)
Kolm hooaega järjest Lightningu esikindana tegutsenud mees, kes tegi mullu oma parima aasta, jäi tänavu puuri Andrei Vasilevskiga jagama ning see ei meeldinud talle.

"Olin hooaja alguses veidi frustreerunud," märkis Bishop. "Tulin arvatavasti oma karjääri parima aasta pealt ja ei saanud Tampas mängida nii palju kui soovisin. Soovisin jätkata samamoodi nagu eelmisel kolmel aastal, kuna siis kõik töötas. Hakkasime väravavahte vaheldumisi kasutama ja sellest ei tulnud midagi välja. Olime liigatabelis kukkumas ja see ajas mind veidi endast välja. Miks parandada midagi, mis pole katki?"

Eelmisel hooajal keskmiselt vaid 2.06 väravat lasknud ja 92.6%-ga tõrjunud väravavahi numbrid nihkusid tänavu Lightningu särgis 2.55 ja 91.1% peale.

On veel selgusetu, kuidas olukord LA-s laheneb. Jonathan Quick on pärast vigastuspausi kolmest stardist võitnud kaks ja meeskonnale ühe karikavõidu juba toonud. Bishop, kes kipub alati playoffide ajal katki minema, pole uue meeskonna eest seni võidurõõmu tunda saanud. Kahe kohtumisega on ta endale lasknud kuus väravat.

Samal ajal on Vasilevski ametliku esinumbrina kokku pannud neljamängulise punktiseeria, millest kolm on võidud.

Kommentaarid