Panthersi peatreeneri enesekindlus on meeskonnalt selle röövinud

Florida Panthers tegi eelmisel kuul klubi ajalugu, kui meeskonnal õnnestus esimest korda lõpetada vähemalt viiest mängust koosnenud välisturnee kaotusteta. Pärast seda on aga suure pauguga maa peale tagasi kukutud ja imelikul kombel eelnes sellele peatreeneri Tom Rowe väga enesekindel avaldus.

(foto: sun-sentinel.com)
Rowe teatas pärast edukaid välismänge: "Teadsime, et jõuame playoffide positsioonile. Oleme nüüd selle kätte saanud ja kavatseme koha kindlustada."

Tuleb aga välja, et peatreeneri enesekindlus on selle meeskonnalt hoopis röövinud. Viiele järjestikusele võidule on järgnenud seeria, kus kuuest on võidetud vaid üks. Kohtumistest viis on olnud ka kodupubliku ees.

Mõistagi on kohutav mänguvorm Panthersi uuesti ka karikamängudele viivatelt kohtadelt kukutanud. Konverentsi viimasest wild-cardist on puudu neli punkti.

Lisaks ootab Rowe'i meeskonda ees väga karm kalender. Järgmised kuus vastast on Minnesota Wild, Tampa Bay Lightning, Toronto Maple Leafs, Columbus Blues Jackets, New York Rangers ja Pittsburgh Penguins.

Kommentaarid