Kolmes vastasseisus korraldati saunaõhtu

Tavapäraselt väheste mängude tõttu vaikseks kujunev kolmapäev muutus seekord tormiliseks, kui kolmes vastasseisus tehti kokku 25 väravat. Paraku kujunesid aga kõik kohtumised ühepoolseteks. Võitjate ja saunakütjatena väljusid Boston Bruins, Ottawa Senators ja Pittsburgh Penguins.

(foto: Charles Krupa/AP)
Bruins võttis õhtu suurima võidu, olles 6-1 parem Detroit Red Wingsist. Neli väravat tehti juba avakolmandikul ja Jeff Blashilli meeskonnal polnud mitte mingisugust võimalust. David Krecji hiilgas 2+1'ga ning kaks kolli sai kirja ka Brad Marchand, kes on 2017. aasta liiga resultatiivseim mängija.


Red Wingsi ainus tuli teise kolmandiku lõpuminutitel Niklas Kronwallilt, kes jõudis hooaja esimese tabamuseni.


Bruinsil on nüüd viimasest 12-st omavahelisest vastasseisust kirjas kümme võitu.

Senators käis Dallases kohaliku meeskonna masti uuesti maha tõmbamas. Starsil olid pärast Washington Capitalsi alistamist kahtlemata emotsioonid ülevad, aga selle kohtumise hea töö anti kohe järgmises ära.

Mängu alustanud Kari Lehtnonen kestis alla 24 minuti ja lasi 18 pealeviskega endast kolm mööda. Minut pärast külaliste kolmandat sai kodumeeskond Tyler Seguini tabamusest esimese kirja, aga tagasitulekuni ei jõuti. Isegi mitte olukorras, kus viimasel perioodil oldi 17-2 pealevisetega üle ja lõppkokkuvõttes domineeriti nende osas 37-23.

Craig Anderson kerkis karjääri 146. võiduga klubi edetabelis jagama esikohta. Ta on tänavu 12-st võõrsilstardist võitnud üheksa ja istub hetkel viiemängulise võiduseeria peal, mille jooksul pole ta kordagi endale üle kahe lasknud.


Starsi jaoks oli see viimase 24 mängu peale 19. kord, mil lastud vähemalt kolm väravat.

Penguins pani võõrsil Winnipeg Jetsi paika 7-4. Nick Bonino sai hakkama karjääri teise kübaratrikiga ja Jegveni Malkin jõudis 2+1'ga Gordie Howe'i kübarani. Venelane sai kohe mängu alguses Blake Wheeleri poolt tümitada eelmises omavahelises kohtumises tehtud võtte eest.


Jets tuli avakolmandikult 3-2 eduga välja, aga jõudis järgmiseni alles 1:15 enne lõppu. Külalised tegid üle poole enda väravatest (4) teisel kolmandikul ja neist kolm ka ülekaalust. Kaotusseisust tuli perioodi keskel kolm väravat vähem kui minutiga.

31 tõrjega lõpetanud Matt Murray püstitas hooaja 25. võiduga klubi uue uustulnukate rekordi


Penguinsi jaoks oli kohtumine hooaja kuues vähemalt seitsme väravaga mäng.

Kommentaarid