Robert Arrak jõudis USHL-is teise väravani

Tänavuse NHL-i drafti eelnimekirja pääsenud Robert Arrak on pärast üsnagi korralikku algust USHL-is vaikseks jäänud, aga läinud ööl andis ta endast uuesti märku. Tema ülekaalust sündinud värav oli Cedar Rapids RoughRidersi 3-0 võiduga lõppenud mängus otsustavaks tabamuseks.

(foto: Cedar Rapids RoughRiders Facebook)
Roberti jaoks on tegu teise väravaga. Pärast vahepealset korralikku põuaperioodi on punktid tal vaikselt uuesti kogunema hakanud. Ühe värava kõrvale on alates veebruari algusest tulnud kaks söötu.


Meie mehe hooaja numbriteks on nüüd 28 mänguga kaks väravat ja viis punkti. Eilsest tabamusest veel liikuvat pilti pole välja ilmunud, kuid esimest väravat saab meenutada SIIT.

RoughRiders on liigas jätkuvalt kindel peksupoiss, olles hooaja peale 51-st mängust teeninud 11 võitu. Ühtlasi ollakse ka ülekaalukalt kõige kehvema resultatiivsusega sats. Seni on kirjas vaid 95 väravat. See muudab ka mängijatel statistika kogumise keeruliseks. Näiteks meeskonna punktiliider Zac Robins, kellel kirjas 19 silma, on alates veebruarist võrreldes Robertiga isegi ühe punkti vähem teeninud.

Kommentaarid