Senatorsi omanik tahab Crosbyle hooaja lõpuni kestvat mängukeeldu

NHL on teatanud, et Marc Methoti sõrme purustanud Sidney Crosbyt ei oota selle eest mängukeeld ning antud otsus on kõvasti õli tulle valanud. Eriti pahaseks on saanud Ottawa Senatorsi omanik Eugene Melnyk, kes tahab, et Pittsburgh Penguinsi kapten saaks hooaja lõpuni kestva keelu.

(foto: Wayne Cuddington/Postmedia Network)
"Kui teed midagi, mis peaaegu kindlasti põhjustab vigastuse, siis on ainsaks võimaluseks see, et pühid tüübi mitte üheks ega kaheks, vaid kümneks mänguks kaardi pealt," põrutas liiga üks häälekamatest klubi omanikest. "Kuidas mõnede puhul oleks terve hooajaga?"

"Tema võtab minu kuti, ma võtan teie oma. Selline on minu suhtumine," lisas Melnyk. "Vigastuse põhjustanud mängija peaks ülejäänud hooajaks kõrvaltvaatajaks jääma."

Üldiselt tähtmängijatest rääkinud Melnyk hoidis ka Crosby jaoks otsese kriitika: "Me kõik teame, kellest jutt ja see tüüp on uskumatu viriseja. Kui teed midagi sellist, siis mind ei huvita, kes sa oled. Ei hooli, et oled liiga parim mängija. Sellise jama eest peaksid pikaks ajaks istuma jääma."


Crosby on vahepeal märkinud, et kindlasti polnud tegu tahtliku võttega ja tema on varasemalt mitmeid kordi vastu näppe saanud ning hea tunne see pole. Sama on maininud Penguinsi peatreener Mike Sullivan.

Sõnasõda Melnykiga on alustanud hoopis Crosby agent Pat Brisson, kes nõuab suure suuga mehele trahvi.

"Minu arvates peaks väljaspool tema organisatsiooni olevat mängijat negatiivselt kommenteeriv klubi omanik sellise käitumise eest trahvi saama," ütles Brisson. "See on hullem, kui mängijate salaja mõjutamine ja meie mängukultuuri vastane."

Kahjuks on meeskonnad omavahelised põhiturniiri matšid tänaseks ära mänginud, aga välistatud pole kohtumine playoffides.

Kommentaarid