Bruins lõpetas Flamesi võiduseeria

Kodupubliku ees klubi ajaloo esimest 11-mängulist võiduseeriat püüdma asunud Calgary Flamesi jaoks lõppes kohtumine Boston Bruinsiga pettumusega. Mängu mindi küll juhtima, aga külalised said lõpuks 5-2 skooriga üsnagi mugava võidu.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Alex Chiassoni avakolmandiku keskel tulnud värav andis Flamesile alates hooajast 1991/92 esimest korda vähemalt 12 kahekohalise väravate numbriga mängijat. Bruinsil oli sellele aga veidi rohkem kui kaks minutit hiljem vastus olemas ja David Pastrnak viigistas.

Seis oli veel viigis ka pärast seda, kui Brad Marchand ja Dougie Hamilton mõlemad väravavahtide eksimused ära kasutasid, ent edasi kuulus kõik Bruinsile. Haigestunud Brian Elliotti asemel mänginud varukinda Chad Johnsoni vastu said tabamused kirja ka David Backes ja Matt Beleskey. Skoori vormistas lõpusekunditel tühja väravasse tehtud tabamusega Pastrnak.

Johnson lükkas endise koduklubi vastu mängides kõrvale 27 üritust. Samuti varuväravavahiga mänginud Bruins sai Anton Hudobinilt 21 tõrjet.

Pastrnaki teise juures söödu kirja saanud Marchand kerkis Patrick Kane'i ja Connor McDavidi kõrvale liiga punktitabeli tippu. Lisaks tõukas ta Sidney Crosby väravaküttide edetabeli esikohalt.


Mängu lõpus tulnud tabamusega sai Pastrnakist Patrice Bergeroni järel klubi ajaloos nooruselt teine 30-väravalise hooajaga mees.


Bruce Cassidy on nüüdseks meeskonda juhendanud 15 mängus. Neist on kirjas 12 võitu. Seejuures on võitudest vaid üks tulnud pärast normaalaega.

Teised kohtumised

Philadelphia Flyers 4 - 0 Pittsburgh Penguins (tipphetked)

Flyers teenis oma suure rivaali vastu väga magusa ja ka olulise võidu. Dave Hakstoli meeskond on viie punkti kaugusel idakonverentsi viimasest playoffide kohast. Steve Mason sai 23 tõrjega oma viimase kümne stardi peale kirja kolmanda nullimängu. Võidutabamuseks osutus Wayne Simmondsi karjääri 200. värav. Meeskond oli hooaja esimese kahe omavahelise vastasseisu jooksul lasknud kokku üheksa väravat.

Colorado Avalanche 3 - 1 Detroit Red Wings (tipphetked)

Külalistel ei õnnestunud 1-0 eduseisu võiduks mängida. Matt Duchene murdis 11-mängulise põua ning 21-aastane ründaja J.T. Compher jõudis kaheksandas mängus karjääri esimese väravani. Meeskonna viimase viie mängu tulemused on nüüd täitsa viisakad. Kirjas on kolm võitu. Red Wings on samal ajal enda viimasest seitsmest kaotanud kuus.

Anaheim Ducks 2 - 1 St. Louis Blues (tipphetked)

Taas üks Bluesi võiduseeria on katkenud ja peatreener Mike Yeo pöidlaid pihus hoidmas, et seekord ei järgne uuesti sellele kaotuste jada. 2-0 ette läinud Ducks, kes teenis viimase viie mängu peale neljanda võidu, sai otsustava tabamuse Ryan Getzlafilt, kes oli täpne vähemuses mängides.

Kommentaarid