Ekbladi järjekordne peapõrutus jätab Panthersi väga raskesse seisu

Florida Panthersi võimalused jõuda tänavu playoffidesse on kukkunud 0.5% peale ja ega midagi lihtsamaks pole ka minemas. Täna on meeskonnal kodus kavas elutähtis kohtumine Toronto Maple Leafsiga, aga sellele tuleb peale minna Aaron Ekbladita, kellel järjekordselt peapõrutus.

(foto: tsn.ca)
21-aastane kaitsemees puudus eelmisel hooajal põgusalt peapõrutuse tõttu ning sai sama trauma ka 2014. aastal juuniorite MM-ile eelnenud kontrollkohtumises. Lisaks lõppes läinud sügisel maailmakarikas tema jaoks kaelavigastusega. Järjekordne pauk tuli laupäevases heitluses Tampa Bay Lightningu vastu.


Esialgu on öeldud, et Ekblad jätab trauma tõttu 7-10 päeva vahele, kuid pole välistatud, et tema jaoks on hooaeg lõppenud. Kuna peavigastused pole naljaasi ja meeskonna seis kehvapoolne, siis võib klubi ta ettevaatusabinõuna lihtsalt edaspidi koosseisust välja jätta.

Nädalavahetusel kaotati peapõrutusele ka ründaja Denis Malgin

Kui täna Leafsi ei alistata, siis võib arvatavasti Panthersi playoffide lootustele lõplikult mulla peale ajada. Kahe meeskonna vahele mahub seitse punkti ja praeguse seisuga on just Mike Babcocki meeskond idakonverentsist viimasena karikamängudele minemas.

Kommentaarid