Iginla usub, et suudab Kingsi aidata

Oli aeg, mil Jarome Iginlat oli raske ette kujutada mõnes muus särgis peale Calgary Flamesi oma. Nüüd on ta viimase nelja aasta jooksul selga tõmbamas neljandat erinevat särki. Eile Colorado Avalanche'ist Los Angeles Kingsi liikunud veteran usub, et suudab jätkuvalt produktiivselt mängida.

(foto: bolsafinanzas.com)
39-aastane ründaja on tänavu 61 mänguga jõudnud vaid kaheksa väravani, millest pooled tulnud ülekaalus. Kuid see pole eneseusku kahandanud.

"Usun, et suudan jätkuvalt produktiivselt mängida," sõnas uues klubis #88-ga mängima hakkav Iginla. "Loodan olla meeskonnale igati abiks, aga ühtlasi olla ka meeldivaks üllatuseks. Tean, et on küsimusi selle kohta, kas suudan veel hästi esineda või mitte. Ise usun, et suudan."


619 väravaga mees kolis LA-sse vaid ühe eesmärgiga. Olla playoffides ja loodetavasti jõuda karikani.

"Kingsi vastu on väga raske mängida," lisas Iginla. "Nad jõuavad playoffidesse ja on alati sihikindel ning võistlushimuline mängijate grupp. Olen väga tänulik võimaluse eest osaleda mängudes, mis ka mingisugust tähtsust omavad."


Oma uueks numbriks sai seni vaid #12 kandnud Iginla inspiratsiooni lapsepõlvest.

"Üks esimesi särke, mis ma eales ostsin, oli ajal, kui Gretzky Kingsi vahetati. Olin suur Oilersi fänn ja ostsin Kingsi särgi ning panin sellele #88 ja oma nime. Olin umbes 10-aastane," selgitas Iginla.

Iginla on Kingsi läbi aegade esimene #88 kandev mängija. Vana numbrit ei saanud LA-s kasutada, kuna see kuulub Marian Gaborikule.

Uue särgi ja numbriga Iginla on eeldatavasti esimest korda jääl täna, mil Kings võõrustab Toronto Maple Leafsi.

Kommentaarid