Halak saab NHL-is uue võimaluse

Kolm kuud tagasi New York Islandersi endise peatreeneri Jack Capuano poolt üsna teravate sõnadega AHL-i kupatatud Jaroslav Halak on tänasest kõrgliigas tagasi. Meeskonda ootavad üliolulised kohtumised ja madalamas liigas head hoogu näidanud väravavahi teeneid võib kindlasti vaja minna.

(foto: hockeyforums.net)
Halak püstitas Islandersi tütarmeeskonna eest mängides järjestikuste võitude osas klubi rekordi ning naaseb päris vägevate numbritega. 31-aastane slovakk võitis 25-st mängust 17 kohtumist, lastes keskmiselt 2.15 väravat ja tõrjudes 92.5%-ga.

Nüüd on aeg parandada oma NHL-i numbreid. Vahepeal kolmele erinevale klubile huvi pakkunud puurilukk suutis enne taandamist Islandersile tänavu 20 stardi jooksul tuua vaid kuus võitu. Endale lastud väravate keskmine oli 3.23 ja tõrjed 90.4%.

Islandersi hooaeg jätkub karmide vastasseisudega. Homme ollakse Pittsburghis ja laupäeval tuleb kohe otsa kohtumine Boston Bruinsiga. Kokku on nelja päeva jooksul kolm kohtumist, seega võib Halak kiirelt oma tagasituleku mängu kirja saada.

Halaki puudumisel Thomas Greissi varumeheks olnud Jean-Francois Berube oma ülesannetega kõige paremini hakkama ei saanud. Tal on seitsmest stardist kirjas kolm võitu, väravate keskmine 3.42 ja tõrjed 88.9%.

Kommentaarid