Starsi peatreener kritiseeris meeskonna liidreid

Sel hooajal tuleb tagantjärgi tunnistada, et eelmisel kevadel olime me ühe tõelise hokimaailma ime tunnistajateks. Dallas Stars suutis kuidagi oma kohutavate väravavahtidega Kesk divisjoni võita ja läänekonverentsi finaalist vaid ühe võidu kaugusele jõuda. Tänavu on reaalsus karmilt tabanud ja peatreener Lindy Ruff on nüüd ka meeskonna liidreid kritiseerinud.

(foto: Louis DeLuca/The Dallas Morning News)
Ruff oli teisipäevases 1-7 allajäämises Edmonton Oilersi vastu sunnitud kolmandat mängu järjest väravavahti vahetama. Kokku on ta tänavu seda teinud 13 korda. Puurilukud on olnud kehvad, aga kriitikanooli jagub ka teistele.

"See oli arvatavasti halvim mäng, mida Dallas Starsi peatreenerina olen juhendanud," ütles Ruff pärast matši. "Vajame oma liidritelt palju rohkemat. Nemad on need, kes praegusel ajal saaksid asju otsustada. Nende peal lasub see vastutus."

Tyler Seguin jäi Edmontonis viimase 11 mängu jooksul viiendat korda punktideta. Jamie Benn tuli ära kolmanda järjestikuse barankaga.

Meeskonna jaoks ei taha õuduste hooaeg kuidagi lõppeda. Kuigi enam ei pea väga palju kannatama. Viimane matš on kavas 8. aprillil.

"Arvasin, et käisime sellega põhjas ära," ütles Seguin pühapäeval San Jose Sharksi vastu tulnud 1-5 kaotuse kohta. "Täna vajusime veel madalamale."

Uue aasta sees ainult 11 võitu saanud meeskond on läänekonverentsis edestamas vaid kahte konkurenti.

Kommentaarid