Patrick Sharpi kohutav hooaeg lõppeb puusaoperatsiooniga

Tänavu ainult 18 punkti kogunud Patrick Sharp ei pea enam rohkem kohutavat hooaega kannatama. Klubi teatas, et 35-aastane ründaja läheb uuel nädalal puusaoperatsioonile. Suvel vabaagendiks saava mängumehe taastumisperioodiks hinnatakse 4-5 kuud.

(foto: Jerome Miron/USA TODAY Sports)
Teist aastat Dallases mänginud Sharp jääb sel hooajal vaid 48 mängu peale. Lisaks puusale on teda painanud ka kaks peapõrutust. 18 silma on tema halvim punktisaak pärast esimest tõsisemat hooaega kõrgliigas, mis oli 12 aastat tagasi. Kollanoka aasta ja tööseisaku poolt lühendatud hooaeg 2012/13 olid enne tänavust ainsad korrad, mil ta piirdus vähema kui kümne väravaga. Seekord jäi saagiks kaheksa kolli.

Kuna taastumisaeg on pikk ja trauma ka keskmisest tõsisem, siis võib isegi õhku paisata võimaluse, et Chicagos kolme karikavõiduni jõudnud mehe mängud on sellega mängitud.

"Teeme operatsiooni ära ja laseme tal paraneda. Treeningutele naastes heidame talle pilgu peale," ütles Starsi peamänedžer Jim Nill Sharpi tuleviku kohta. "Meil on olnud omavahelisi kõnelusi. Kui ta naaseb, siis tahab ta, et see oleks Dallases. Ta näeb end Dallas Starina."

Sharpil lõppeb viieaastane leping, mille koguväärtuseks 29.5 miljonit dollarit.

Kommentaarid