McDavid ja Draisaitl selgitasid suurepärase koostöö tagamaid

Edmonton Oilers on sel nädalal kosunud kehvast vormist ja noppinud kaks järjestikust võitu. Mõlemad tulid lisaajal ning mõlemas otsustasid asja Connor McDavid ja Leon Draisaitl. Nüüd on kuldne duo avaldanud, miks ja kuidas neil omavaheline koostöö sedavõrd hästi sujub.

(foto: oilersnation.com)
Kapten McDavid tõi meeskonnale võidu teisipäeval, mil ta realiseeris New York Islandersi vastu Draisaitli oivalise selja taha antud söödu.


"Ta on üliosav meeskonnakaaslaste leidmisel ja temaga peab lihtsalt kaasa liikuma ning litri saabumiseks valmis olema," märgib sakslane McDavidi kohta. "Saksamaal mängides osad mängijad üritasid tema tüüpi sööte, aga mitte sel kiirusel ja sellel tasemel. Arvan, et ta on selle osas parim mängija, eriti arvestades kiirust, mille juures ta seda ta teeb. Ta on eriline kutt."

Neljapäeval oli McDavidil aeg teene tasuda ning ühine koostöö tõi New Jersey Devilsi vastu 3-2 võidu.

"Oleme kaks mängijat, kes on pikalt koos mänginud," ütles McDavid partnerluse kohta. "Oleme mõlemad targad mängijad ja eeldame teiseteiselt, et otsime lisasööte. Ta kindlasti ootas seda söötu, täpselt nagu mina eelmine kord. Mõtlesin küll pealeviske tegemisele, aga siis nägin teda tulemas ja mõtlesin, et miks ka mitte."

Noorhärradel on uus võimalus omavahelise keemia näitamiseks täna, mil Oilers alustab kell 20 võõrsilmängu New York Rangersi vastu.

Kommentaarid