Haiguse küüsi sattunud McDavid on kehakaalust mitu kilo kaotanud

Edmonton Oilers on viimasest neljast mängust kaotanud kolm ja üheks halva vormi põhjuseks võib pidada Connor McDavidi tervislikku seisundit. Meeskonna kapten on viirushaiguse küüsis, mis temalt ka mitu kilogrammi röövinud.

(foto: thehockeywriters.com)
Väidetavalt on McDavid kaotanud ligi viis kilo ning peatreeneri Todd McLellani sõnul on meeskonna kroonjuveel juba pikalt nohune.

"Ta on nädala kuni kümne päeva jagu haige olnud," märkis McLellan teisipäeval. "Tema enesetunne on paranemas, aga oleme tema trenniaega jälgimas."

McDavidi mänguaeg on samuti viimasel ajal märgatavalt langenud. Tihti üle 20 minuti mängiv mees on viimase viie matši jooksul selleni jõudnud vaid korra. Minutid on rohkem jäänud 16-18 kanti.

2015. aasta drafti avavalik on aga muidugi nii vinge vend, et praeguse haiguse ajal on tulnud pooled tema tänavusest neljast kolme punktiga esitustest. Ta on kolmemängulise punktiseeria peal, mille jooksul on kogunenud kuus silma. Neist pooled tulid eelmisel laupäeval Dallas Starsi vastu.


Oma 28 punktiga on McDavid olnud osaline ligi pooltes Oilersi väravates (59). Võib vaid ette kujutada kuivõrd kole meeskond temata oleks. Seega pole imekspandav, et ta ka haigena mängima peab.

Kommentaarid