Jacketsi kaotus Rangersile ajas Tortorella pahaseks

Endine New York Rangersi boss John Tortorella oli läinud ööl Madison Square Gardenis tagasi ja kahtlemata suure võidujanuga. Triumfile jõudis Columbus Blue Jackets ka päris lähedale, ent lõpuks jäädi kahest punktist ikkagi ilma. Tortorella pahandas selle peale pärast mängu.

(foto: 1stohiobattery.com)
Jakkidele sai saatuslikuks kehv karistuste surmamine. Meeskonnad läksid külaliste 2-1 eduseisuga viimasele perioodile, aga seal sündis Rangersi poolt koguni kolm ülekaalu väravat. Kevin Shattenkirk oli teist mängu järjest täpne, Chris Kreider sai viimase nelja mängu peale kirja kolmanda ja Pavel Butšnevitš jõudis hooaja kuuendani. Kõikide tabamuste juures korjas Mika Zibanejad endale söödupunkti.


"Me ei väärinud võitu," tunnistas Tortorella. "Kui sa võtad endale rumalaid karistusi, siis ei õnnestu neid ära surmata. Olime täna üks väga rumal hokimeeeskond. Lasime võidu lihtsalt käest."

Rangers, kelle skoorimise alustas ja lõpetas Michael Grabner, korjas neljanda järjestikuse võidu. Pikalt idakonverentsi põhjas olnud meeskond on jõudnud playoffide kohtadest ühe punkti kaugusele.

Jackets, kes sai enda väravad Artemi Panarinilt, Josh Andersonilt ja Oliver Bjorkstrandilt, jäi vaatamata kaotusele jagama Metro divisjoni esikohta. Kuigi võrreldes New Jersey Devilsiga on kaks kohtumist rohkem mängitud.

Henrik Lundqvist sai võidu kätte 22 tõrjega. Sergei Bobrovskile jäi üks vähem.


Rangersi peatreenerile Alain Vigneault'le läks mängust kirja karjääri 621. võit. Ta möödus nende osas Bryan Murrayst ja haaras endale kõigi aegade edetabelis 12. koha.

Teised kohtumised

Washington Capitals 3 - 2 (LA) Arizona Coyotes (tipphetked)

Koiotid kostitasid võõrustajaid külma duššiga, kui esimese seitsme minutiga tehti 2-0, ent oma kolmanda võiduni siiski ei jõutud. Lisaaja viimasel minutil tõi John Carlson Capitalsile kolmanda järjestikuse võidu.

Toronto Maple Leafs 4 - 3 (KV) Vegas Golden Knights (tipphetked)

Neljamänguliselt välisturneelt kolme kaotusega naasnud Leafs tegi endal taaskord elu raskeks, aga kaks silma saadi siiski juurde. Avakolmandiku järel läks käest 3-1 eduseis. Kaks tuli Nazem Kadrilt. Karistusvisetel oli ainsana täpne Mitch Marner.

Boston Bruins 5 - 3 Minnesota Wild (tipphetked)

Nino Niederreiteri 5. minuti värav ajas Bruinsi närvi. Selle järel tehti ise neli järjest. Viis väravat pandi ära ilma Brad Marchandita. Meeskonnal on hetkel edurivist puudu ka David Krejci ja David Backes.

Dallas Stars 1 - 4 Winnipeg Jets (tipphetked)

Jets jõudis 2+1'ga lõpetanud Mark Scheifele juhtimisel oma ajaloo pikimast punktiseeriast ühe mängu kaugusele. Hetkel on punktid kirjas kaheksast järjestikusest kohtumisest. Neist on võidetud viis. 33 tõrjega lõpetanud Connor Hellebuyck on oma kümnemängulise punktiseeriaga juba uue klubi rekordi püstitanud. Põnevusega oodatud teist raundi Jamie Benni ja Dustin Byfuglieni vahel ei toimunudki.

Vancouver Canucks 2 - 3 Detroit Red Wings (tipphetked)

Red Wings korjas hilise Tomaš Tatari väravaga viimase viie matši peale neljanda võidu. Seeriale eelnes kuus järjestikust kaotust. Canucks on tänavu üheksast kodumängust kaotanud kuus.

Kommentaarid