Hextall usub jätkuvalt Flyersi võimetesse

Philadelphia Flyersi kriis jõudis teisipäeval järgmise peatükini, mil San Jose Sharksi vastu tuli üheksas järjestikune kaotus. Meeskonna tänavune kaotuste arv on vaid veidi rohkem kui paari nädalaga kahekordistunud. Ent peamänedžer Ron Hextall usub jätkuvalt meeskonna võimetesse.

(foto: vipleyo.com)
Flyers on praeguse seisuga playoffide kohtadelt jäänud kuue punkti kaugusele, kuid Hextall näeb satsis siiski karikavõistluste potentsiaali.

"Me ei mängi kehvasti," lausus klubi boss pärast Sharksi mängu. "Usun jätkuvalt, et oleme playoffide meeskond. Peame lihtsalt mõnedes kriitilistes valdkondades paremad olema. Osalt peame ka jätkama oma asjade tegemist, kuna oleme tegemas mitmeid häid asju."

Hextallil on kahtlemata oranžid prillid ees, aga tõsi see on, et mitmed kaotused keset praegust seeriat võinuks kergelt võitudeks osutuda. Üle poolte (5) lüüasaamistest on tulnud pärast normaalaega ja neist tervelt neli lisaajal. Samuti on satsi painanud probleem eduseisude hoidmisel.


Flyers, kes ka oma enda fännidelt aina rohkem kuuma saamas, võib praeguse raske seisu seljatamiseks inspiratsiooni ammutada ajaloost. Hooajal 2007/08 suudeti üks hetk isegi kümme jutti tappa saada, aga aasta lõppes vaatamata sellele idakonverentsi finaalis mängimisega.

Kommentaarid