Rangers kasvatas koduse võiduseeria kaheksa peale

Juba üle kuu aja on möödunud ajast, mil New York Ranges viimati kodujääl kaotas. Keset hooaja alguse kriisi häviti 23. oktoobril San Jose Sharksile 1-4. Seda mängu aga ei mäleta vist enam mitte keegi. Meeskond on kokku pannud kaheksamängulise koduvõitude seeria, mis ei taha kuidagi lõppeda.

(foto: cbc.ca)
Pühapäeval oli seeria korraliku tule all. Madison Square Gardenit külastas Vancouver Canucks, kes olnud tänavusel hooajal üks edukamatest võõrsilmeeskondadest. Mängu ka alustati oma reputatsiooni vääriliselt, kui Loui Erikssoni ja Jake Virtaneni väravatest mindi 2-0 ette. Kuid võiduks sellest siiski ei piisanud.

Rangers piirdus vaid 20 pealeviksega, aga tegi ometi ilusa comebacki. Jesper Fast lükkas selle teise kolmandiku lõpuminutitel käima ning Michael Grabner ja Jimmy Vesey andsid oma panuse viimasel perioodil. Nende tabamuste vahele mahutas end Sam Gagner.

Lisaajal ei tulnud Rangersilt mitte ühtegi üritust, samas kui Canucks pani Henrik Lundqvisti väravale kolm ja kogu mänguga kokku 32. Kolme oli vaja ka karistusvisetel.

Kõige muu kõrval suutis Rangers üle elada kaks karistusvisete seeria jooksul tulnud kaotusseisu. Brock Boeserile vastas 3. ringis Kevin Shattenkirk ning Rick Nash tegi seda 5. ringis Sven Bärtschile. Võitja selgus lõpuks 7. ringis, kui Vesey otsustava tabamuse tegi.

"Peame end hästi tundma seoses sellega, mida oleme siin viimase nelja nädala jooksul korda saatnud," rääkis Lundqvist pärast mängu. "Meil oli täna raskusi, aga tegime ikkagi töö ära tänu väga heale viimasele perioodile. Peaksime end kindlasti hästi tundma seoses oma mänguga ja sellega, kuidas meil õnnestub mänge võita. See on edasi liikudes meile suureks abiks."

Rangersi võiduseeria on ellu jäänud isegi vaatmata sellele, et kapten Ryan McDonagh on viimasest kolmest matšist puudunud.


Alain Vigneault meeskond võitis viimati kodus kaheksa järjest 2015. aasta oktoobris-novembris. Tänavuse hooaja pikimat koduvõitude seeriat jagatakse koos Vegas Golden Knightsiga.

Teised kohtumised

Carolina Hurricanes 4 - 3 (KV) Nashville Predators (tipphetked)

Mitmete eduseisu vahetustega kohtumine lõppes omamoodi huvitava karistusvisete seeriaga. Juuse Saros pidi seal tunnistama kaasmaalaste Teuvo Teräväineni ja Sebastian Aho paremust. Predators jääb taga nutma lisaajal raisatud ülekaalu võimalust. Meeskond kaotas oma viimase 11 peale alles teise.

Boston Bruins 2 - 4 Edmonton Oilers (tipphetked)

David Pastrnaki ülekaalu väravast juhtima läinud Bruinsil ei õnnestunud võiduseeriat viie peale vedada. 2-2 pealt tuli otsustav tabamus viimase alguses Ryan Strome'ilt. Oilers on nüüd võitnud kuus omavahelist matši järjest.

Kommentaarid