Karistuspingil märatsenud Kadri palus oma käitumise pärast vabandust

Florida Panthers ja Toronto Maple Leafs läksid tänupühade pausile pärast üsna närvilise lõpu saanud kohtumist. Mõlemal meeskonnal oli 1-1 viigi pealt normaalaja lõpus võimalus proovida ülekaalu. Panthersile tekkis see võimalus Nazem Kadri karistusest, mis ajas 27-aastase ründaja sedavõrd närvi, et isegi üks NHL-i ametnik sai karistuspingil seda tunda. Kadri on nüüd on juhtunu eest vabandanud.

(foto: torontosun.com)
Kadri sai kepiga tõukamise eest karistada, kui läks normaalaja lõpusekunditel kaasa Michael Mathersoni provokatsiooniga. Karistusmingile jõudes oli siis vaja oma kepiga sedamoodi vehkida, et seal korda hoidev liiga ametnik sai sellega vastu nina.


"Tunnen end selle pärast kohutavalt," ütles Kadri intsidendi kohta. "Tegu on emotsionaalse mänguga ja kaotasin enda üle kontrolli. Ma ei saanud arugi, et teda tabasin, enne kui kordust nägin. Vabandasin tema ees arvatavasti tuhat korda. Sellel pole mitte mingisugust õigustust ja seda ei juhtu enam kunagi."

Üsna tihti vastuoluliste sündmuste keskpunkti sattuv Kadri on tänavu suutnud neist edukalt hoiduda. See on lubanud tal 23 mängu peale teha 11 väravat ja 20 punkti, mis mõlemad meeskonnas Auston Matthewsi järel paremuselt teised näitajad.

"See polnud üldse tahtlik," lisas Kadri juhtunu kohta. "Ma ei tahtnud üldse teda tabada. Mul polnud see isegi mõtteski. Soovisin end joogipudeli peal välja elada. Tunnen end halvasti ja ei tee seda enam kunagi."

Olukorra vaatas ka liiga üle ning Kadri pääses hoiatusega.

Kommentaarid