Penguins üritas viimasel hetkel Duchene'i endale saada

Colorado Avalanche'i Ottawa Senatorsi vastu vahetanud Matt Duchene'il on esimesed mängud uue klubi eest mängitud. Seda pärast Pittsburgh Penguinsi viimase hetke katset ta endale meelitada. Raskustes karikakaitsja olevat hetkel aktiivselt mängijateturul ringi vaatamas.

(foto: sportingnews.com)
Penguins on alates suvest saati pärast Nick Bonino ja Matt Culleni kaotamist soovinud tsentri positsiooni täiendada ja Duchene näis olevat ideaalne kandidaat. Kuid kolme meeskonna vaheline tehing, mille läbi viimine oli algselt raskendatud, saatis ta siiski Kanadasse.

"Arvan, et Penguins tahtis teha viimasel sekundil Duchene'iga seoses diili, kui oli kahtlane, kas kolme meeskonnaga tehing Nashville'i, Ottawa ja Colorado vahel läbi läheb," jagas nädalavahetusel siseinfot tuntud hokiajakirjanik Elliotte Friedman. "Ilmselgelt ei saanud sellest asja ja juhtus ikkagi see kolme meeskonnaga tehing."

Penguins, kellel viimasest kaheksast mängust kirjas kuus kaotust, on pärast Duchene'ist ilma jäämist suurima innuga jahtimas mõnda kogenud varuväravavahti. Pärast Antti Niemi lahkumist on viimastes mängudes käinud Matt Murrayt abisamas Casey DeSmith ja Tristan Jarry, keda mõlemat soovitakse AHL-is rohkem küpsetada.

Uue varuväravavahi kõrval soovivat peamänedžer Jim Rutherford lisada meeskonda ka kogemusi.

Kommentaarid