Alexander Steen tegi Bluesiga neljaaastase pikenduse

St. Louis Blues on teatanud, et Alexander Steen on klubiga lepingut pikendanud. 32-aastane rootslane on viimastel aastatel terviseprobleemide tõttu päris paljudest kohtumistest puudunud, aga sellele vaatamata pandi vasakäär kuni 2021. aasta suveni lukku.

(foto: celebritynetworths.org)
Eelmisel hooajal 67 mänguga 17 värava ja 52 punktini jõudnud Steen oleks olnud järgmise suve üks ihaldatumaid vabaagente. Pärast 23-miljonilist pikendust on tema nimi sellest rivistusest aga maha kriipsutatud.

"St. Louisist on minu jaoks saanud kodu. Olen siin olnud kaheksa aastat," ütles Steen pärast pikenduse allkirjastamist. "Olen siin, nii hokimaailmas kui väljaspool hokit, õppinud tundma paljusid inimesi. Oleme aina vähem aega Rootsis veetnud, et rohkem siin olla. Tegu on olnud uskumatu rännakuga ja St. Louis on kindlasti koht, mida näen koduna."

2002. aastal Toronto Maple Leafsi poolt drafti avaringis valitud Steen on karjääri jooksul kokku 745 mänguga kirja saanud 481 punkti (197+284).


Steeni isa Thomas on kunagine Winnipeg Jetsi legend, kes lõpetas karjääri 950 kohtumise ja 817 punktiga (264+553). Noorem Steen on ise ka tegelikult Winnipegis sündinud.

"Oleme ülielevil, et Alexander on veel neljaks hooajaks lepinguga seotud. Ta on arenenud liiga üheks parimaks kogu väljaku ulatuses mängivaks mängijaks ja ta on üks meie liidrite grupi võtmeisikutest. Ta on näidanud tohutut lojaalsust Bluesi organisatsioonile, linnale ja St. Louisi kogukonnale," rääkis Bluesi peamänedžer Doug Armstrong.

Steen on hetkel taastumas õlaoperatsioonist, mille tõttu pidi ta maailmakarika vahele jätma. Paranemine pidavat aga prognoositust kiiremini minema ning võimalik, et Bluesi hooaja avamängus on ta juba jääl.

Kommentaarid