Niklas Kronwall kardab, et ei saa enam põlvevaluta mängida

Detroit Red Wingsi on viimastel aastatel tabanud mitmed valusad hoobid, alustades talendika Anthony Mantha jalavigastusest, mille järgselt pole ta suutnud endisel tasemel mängida ja lõpetades Mike Babcocki ning Pavel Datsjuki lahkumisega. Nüüd on uusimaks pauguks Niklas Kronwalli tõdemus, et ta ei saa enam kunagi põlvevaluta mängida.

(foto: mlive.com)
35-aastane rootslane oli põlvedega kimpus kogu eelmise hooaja jooksul, käies ka opilaual. Samuti jätab ta maailmakarika mängud just vasaku põlve tõttu vahele.

"Ma ei tea, kas vabanen üldse kunagi valust, aga loodetavasti suudan väljakul olla seisus, kus see väga tunda ei anna," rääkis Kronwall nädala alguses.

Suvel oli õhus uue operatsiooni võimalus, ent selle 2006. aasta olümpiavõitja ja maailmameister välistas, kartes oma karjääri pärast.

"Operatsioon, millest räägiti, poleks arvatavasti hea mõte, kui ma soovin veel edasi mängida," lisas Kronwall.

2008. aastal Red Wingsi Stanley karikani aidanud kaitsemehe leping kehtib kuni hooaja 2018/19 lõpuni.

Kusjuures hiljuti tunnistas ka teine meeskonna rootslasest kaitsja Jonathan Ericsson, kellel leping kuni 2020. aasta suveni, et teda on painamas puusaprobleem, mis vahest ei lase mängujärgselt korralikult kõndidagi.

Värsked uudised annavad kindlasti veelgi hoogu juurde juttudele, et Red Wings ei suuda oma järjestikuste playoffide kohtade seeriat pikendada.

Kommentaarid