Blue Jackets pikendas peamänedžeriga lepingut

Columbus Blue Jackets on pärast meeldejäävat 2014. aasta kevadet, mil klubi oma ajaloos teist korda playoffides mängis, teinud viimase paari hooaja jooksul märgatava vähikäigu, ent usk mänedžmenti püsib. Selle kinnituseks on pikendatud lepingut peamänedžeri Jarmo Kekäläineniga.

(foto: sportsnet.ca)
Soomlasest endine ründemängija, kes piirdus NHL-is 55 matšiga, on sinijakkide ninamees alates 2013. aasta veebruarist. Ta on NHL-i ajaloo esimene eurooplasest peamänedžer. Uue lepinguga saab Kekäläinen tööd jätkata hooaja 2018/19 lõpuni.

"See annab meile võimaluse jätkata sellega, mida üritame ehitada," ütles Kekäläinen lepingupikenduse kohta. "Tegu on aega nõudva protsessiga, kuid oleme teel eesmärgi suunas."

Lisaks peamänedžerile pikendas Jackets töösuhet ka hokiosakonna presidendi John Davidsoni ja abimänedžeri Bill Zetoga, kes on klubi AHL-i meeskonna tõusu taga.

"Tunnen kaasa fännidele, kes on alates esimesest päevast siin olnud, kuid meie pole" rääkis Davidson. "Vaadake Los Angelest ja Chicagot. Floridat, kui tõusvat meeskonda. Pittsburgh on seda teinud rohkem kui korra. Pead selle üle elama, jõudmaks sinna, kuhu soovid jõuda. Meie töö alles käib."

Calderi karika võitnud AHL-i meeskond on Jacketsile andnud lootust ilusamaks tulevikuks, kuid praegusel hetkel on klubi ümber siiski korralikul määral ebakindlust. Ehk aitab mänedžmendi tiimi ära sidumine seda hajutada.

Kommentaarid