Predatorsi uueks kapteniks sai Mike Fisher

Pärast Shea Weberi Montreali saatmist kaptenita jäänud Nashville Predators on teatavaks teinud mehe, kes ameti üle võtab. Klubi ajaloo 7. kapteniks sai Mike Fisher, kes huvitaval kombel on alustamas oma lepingu viimast aastat. Tema tulevik kantrimuusika pealinnas ei tohiks aga kahtluse all olla.

(foto: Getty Images)
Keset 2010/11 hooaega oma kasvatajaklubist Ottawa Senatorsist Nashville'i jõudnud Fisher võib peamänedžeri David Poile'i sõnul mängida meeskonnas seni kaua, kuni tahab. Peatreeneri Peter Laviolette'i sõnul on raske leida kapteniks Fisherist paremat meest.

"Mike Fisher on suurepärane valik olemaks selle meeskonna kapten," ütles Laviolette. "Ta on käinud läbi mitmeid lahinguid, mänginud pikka aega, saanud rohkelt kogemusi ja on õppinud paljudelt inimestelt."


"Minu jaoks on väga eriline kanda C-tähte," tunnistas suvel 36-aastaseks saanud ründaja. "Tegu on kahtlemata suure auga ja olen tänulik selle võimaluse eest kanda seda suurepärase organisatsiooni, suurepäraste inimeste ja suurepärase meeskonna nimel. Ma ei saaks olla õnnelikum ja olen elevil. Ootan põnevusega uut hooaega, see saab olema lõbus väljakutse."

Fisher, kes on abielus tuntud USA kantrilaulja Carrie Underwoodiga, tegi NHL-is debüüdi hooajal 1999/2000. 16 hooajaga on tal kirjas 1016 põhihooaja mängu, 258 väravat ja 543 punkti. Karjääri jooksul mitmeid halbu vigastusi üle elanud kanadalane sai 2012. aastal NHL-i sihtasutuse auhinna, kui mängija, kes esindab hoki peamiseid väärtuseid - pühendumust, vastupidavust ja meeskonnatööd - rikastamaks kohaliku kogukonna inimeste elusid.

Hetkel on kaptenita veel neli meeskonda - Florida Panthers, Carolina Hurricanes, Edmonton Oilers ja Toronto Maple Leafs.

Kommentaarid